Pop-up opladningspoints fix Metropolitan Electric Cars and Truck Problems

Der er oprettet en ny type pop-up ladningspoint for at levere ejere af elbiler og lastbiler, der skal parkere deres EV’er på gaden, kapaciteten til at genoplade derhjemme .
Selvom der har været fremragende spring foran i huset såvel som offentlig EV -opladning i de senere år, forbliver en stor udfordring for EV -ejerskab sandheden, at 43 procent af britiske husstande – svarende til otte millioner biler og lastbiler samt varevogne – gør ikke har fået adgang til til en indkørsel.

Bedste elbiler og lastbil ChargePoint -leverandører 2022

Da bageste kundeemner over fortove er farlige, såvel som beboere uden nogen off-street auto-parkering, der ikke er berettiget til statslige opladningspoint-tilskud, har Metropolitan EV-opladning længe været et betydeligt problem at slippe af med, da Storbritannien skifter til elektrisk.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Nu har et britisk startfirma ved navn Metropolitan Electric produceret et pop-up-opladningspoint, der kan installeres ved Kerbside. Opladerne leverer en 7kW -opladningshastighed såvel som angivet at være passende for 90 procent af boliggaderne.
Opladere betjenes ved hjælp af en smartphone -app samt øges op af fortovet, når det er nødvendigt, hvilket lader gangbroer fjerne på andre tidspunkter. Mens deres 7kW -satser er ret lave sammenlignet med masser af offentlige hurtige såvel som hurtige opladere, oprettes enhederne til at blive brugt natten over, hvilket giver dem tilstrækkelig tid til at give meningsfulde mængder elektricitet. Tilsvarende indikerer deres boligplacering, at EV-ejere ofte kan fylde op.
En retssag mod opladere i Oxford, der blev udført med byens råd, for nylig afsluttet, med opladere, der er klassificeret til 4,3 ud af fem af beboere, der blev spurgt, om de ville foreslå dem til husholdninger eller venner.
Rådmand Tom Hayes fra Oxford City Council sagde, at han var “begejstret”, at hans by deltog i forsøgene og tilføjede: ”Jeg ser frem til at se nøjagtigt, hvordan pop-up-gadeopladning etablerer sig i fremtiden såvel som de næste trin til Metropolitan Electric. ”
Olivier Freeling-Wilkinson, medstifter af Metropolitan Electric, sagde: ”Vi var begejstrede for at opdage, at alle beboere-ikke bare EV-bilister-var ‘meget glade’ med installationen af ​​et opladningsnav på deres gade og validerede pop-up Hub-idé som et gennembrud i gaden opladning for elektriske køretøjer. ”
Joanna Spencer, en af ​​forsøgsdeltagerne, tilføjede: ”Et virkelig genialt koncept – Metropolitan Electric Hub er helt diskret, såvel som gør tjenesten til at opkræve virkelig stressfri såvel som praktisk. Jeg håber, at pop-up-opladere endte med at blive almindelige i hver gade. ”

Hvad er de allerbedste elbiler og lastbiler til salg ideel nu? Dette er vores top 10 …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top