Volkswagen Caddy får ekstra sæt med stilfuld sort udgave

Blacked-Out begrænsede udgaver af køretøjer ser ud til at være stigende i øjeblikket, såvel som Volkswagen er den seneste producent, der skal komme ind på ACT, hvilket udsætter en sort udgave Caddy. Det vil sælges i slutningen af ​​november og koster £ 19.370 før moms.
Caddyen er af programmet ikke et køretøj, men en varevogn, så det, vi ser på lige her, er en høj specifikation, begrænset produktionskørselversion af VWs mindste industrielle køretøj.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Volkswagen har gjort sorte udgaveversioner af sin Caddy før, såvel som ligesom den forrige generations version, dette er en varevogn, der er hyped op til at levere generøse niveauer af sæt såvel som enheder til mindre end det ville udgift til specifikation på en grundlæggende model.
• Bedste små varevogne
Efter moms kommanderer den sorte udgave Caddy en præmie på £ 800 over startomkostningerne for Highline – den nuværende sort topper – men VW angiver enhederne, der viser, såvel som specielle berøringer af Black Edition, ville ellers udgift yderligere £ 2.000.
5

På ydersiden får caddyen en speciel slik med dyb sort perlecent maling, ud over sorte tagdækningssystemskinner, farvekodede kofangere såvel som spejle, 17-tommer tofarvet sorte såvel som sølvlegeringshjul, plus sænket ophæng- Caddy Black falder af 27 mm for at virke sportsligere.
I kabinen vil du opdage fuld tæpper, et læder-multi-funktion ratt såvel som GearKnob, klimaanlæg samt en opvarmet forrude. Cruise Control, en DAB+ -radio, såvel som VW’s Chauffeur Alert System – en sikkerhedsfunktion, der registrerer, om træthed påvirker din kørsel – er også alle grundlæggende.
Det får en 2,0-liters fircylindret TDI-dieselmotor med 101bhp, som Volkswagen erklærer returnerer 60,1mpg på en integreret cyklus med CO2-emissioner på 123 g/km. Område i bagsiden forbliver på 3.200 liter med en maksimal nyttelast på 628 kg.
Volkswagen siger, at dens specielle udgavevogne er altid populære, men har planer om kun at lave 500 Black Edition Caddy.
Er begrænset udgave, Premium Edged Vans giver mening? Lad os forstå nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top