Uncategorized

Toyota Yaris Gr Sport tilføjer stilfuld smag til rutinemæssig supermini

Toyota har allerede en ekstrem varm hatchback i Gr Yaris – men nu introducerer virksomheden en mildere GR -sportsversion af sin Supermini i et tilbud til at håndtere lignende som den likes som den likes som den likes som den likes som den likes som den likes som den likes, men nu Ford Fiesta St-Line.
Som med andre ligeledes dårlige varianter, vil Yaris GR Sport fokusere meget på æstetik meget mere end nogen form for yderligere ydelse. Den har skræddersyet 18-tommer legeringshjul, integrering af en rød accentlinie, et nyt frontgitter med et pasformet mønster, en T-formet bagdiffusor samt valget af en dynamisk grå malingsopgave med
sorte accenter.

Toyota Gr Yaris Review

Indvendigt er der en liberal sprøjtning af GR Sport-logoer på rattet såvel som nakkestøtter, en pistol-metal sølvoverflade på dørene såvel som midtkonsol samt en ny materialetrim på sæderne, plus valget af opvarmet ruskind sæder.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Yaris GR -sporten får chassisjusteringer – med reprofileret front såvel som bageste ophæng, ekstra gulvbelægning samt en ny elektrisk servostyrekonfiguration – er dog uændrede.
Kunder på nogle markeder vil være i stand til at glæde sig over den meget mere stilfulde Yaris med en 1,5-liters motor såvel som en ‘intelligent manuel’ gearkasse (som kan auto-blip såvel som rev-match på nedskift), dog UK Biler og lastbiler vil fortsat kun være hybrid, hvilket holder dette systems normale CVT -transmission.
Toyota siger, at Yaris GR -sporten vil sælges i hele Europa i andet kvartal af 2022. Der er endnu ikke noget ord om prisfastsættelse, men vi ville forvente, at det er placeret øverst på det rutinemæssige Yaris -sortiment, med en omkostning, der starter fra
omkring £ 23.000.
Tjek de allerbedste varme hatchbacks, du kan få på det anvendte marked her …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top