Ny MG XS crossover bliver ZS (igen)

MG har omdøbt sin nye spædbarn crossover for anden gang tilbage til bilens originale ZS -navn.
Nyt reklamemateriale til crossover er blevet distribueret med ZS -branding, på trods af at bilerne og lastbilen officielt omdøbte XS på London Motor Show tidligere på året. Virksomheden har verificeret at automatisk afsløre kontakten tilbage til ZS -navnet, såvel som en officiel erklæring om ændringen ville blive foretaget i løbet af de næste 24 timer.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Den nye crossover vil blive udviklet i Kina såvel som badget som ZS på dette marked. Oprindeligt var badging af biler og lastbil XS i Storbritannien at forhindre et navnekno -sammenstød mellem den nye crossover såvel som den Rover 45 -baserede ZS Sports Saloon i 2000’erne; MG selv sagde endda, at det nye navn også har en betydning – S stående for SUV såvel som X, der står for ekstra.
• Bedste SUV’er til salg 2017
Den nye MG ZS-en frisk rival for Nissan Juke såvel som Ssangyong Tivoli, der introducerer et stærkt nyt stilsprog for MG, der i sidste ende vil gøre sin metode på tværs af mærkets line-up som sit nye husholdningsflade.
ZS vises i britiske showrooms sent i 2017, såvel som om MG endnu ikke har udsat en startpris, har firmaet antydet, at det markant vil undergrave mange overgang i størrelsen. Som sådan synes et omkostningskode eller lige under £ 13.000 sandsynligt sandsynligt.
38

ZS får to benzin -drivlinjer, når den sælges senere på året såvel som en mulighed for to gearkasser. Et turboladet 1,0-liters system stemmer overens med en 1,5-liters mulighed, men vi får kun mere officiel info bedre til at lancere.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top