Uncategorized

Ny Pagani C10 Supercar vist i lækket billede

Efter meget mere end et årti i betragtning af at introduceret Pagani Huayra, er dens udskiftning meget ventet af mange. Efter mange variationer af Zonda såvel som Huayra (kodenavn C9), vil den rygtede Pagani C10 være en helt ny stil for den italienske superbilproducent, såvel som dette billede antages at være en gengivelse af, hvordan Paganis tredje design kan se ud som .
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Lækket på internettet ved hjælp af en anonym Instagram -konto, men efterfølgende taget ned, har billedet spredt sig over nettet såvel som har stimuleret en fantastisk rente i Paganis næste trin -såvel som om virksomheden vil verificere, at dette uden tvivl er dets Ny model.
Ledsaget af gengivelsen var et billede af, hvad der erklæres for at være et papir, der er målrettet mod potentielle kunder, hvilket muligvis symboliserer, at gengivelsen stammer fra en tidligere salgsbegivenhed eller præsentation.

Sidste Pagani Zonda Supercar drillede

Fotoen med lav opløsning viser et køretøj, der udviser nogle sædvanlige hedenskilderegenskaber, med fjernelse af styling -signaler skred frem fra både Zonda såvel som Huayra – såsom små, private bagvinger såvel som bilens forlygterdesign.
En række åbenlyse aerodynamiske hjælpemidler er ligeledes synlige, hvilket kan hjælpe cement tidligere erklærer af Pagani, at det betyder at fokusere meget mere på at styre med C10 snarere end all-out magt.
Den generelle styling giver ligeledes et noget vintage indtryk, som bestemt ville hjælpe den nye Pagani med at stikke så meget ud af konkurrenterne, som dens forgængere lykkedes. Forudsat at brandets track record, såvel som hvis dette utvivlsomt er C10, er det en ganske risikofri indsats, at interiøret vil overholde sagen.
Selvom en hybrid drivlinje har været rygtet om den nærmeste fremtid, antages C10 at være det sidste fuldstændigt forbrændingsdrevne køretøj at finde fra Pagani. Dette antyder en Mercedes AMG-sourced motor, såvel som tilvejebragt brandets forbindelse med den tyske producent, det antages, at en ny version af 6,0-liters dobbelt-turbo V12 muligvis bruges ved hjælp af så meget som en 40bhp boost over Huayra med Valget af en håndbog eller en gearkasse med dobbelt kobling.
Det antages, at omkring 300 C10’er i øjeblikket er organiseret til produktion, hvor Pagani erklærer, at efterspørgslen allerede har været stor. Ligesom Paganis fra fortiden, vil andre varianter, inklusive en roadster, ligeledes omfatte et par af det samlede produktionsnummer.

Vi vil sandsynligvis se det næste Pagani -design debutere i anden halvdel af 2022.
Nu tjekket vores liste over de allerbedste V12 -motorede biler …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top