Uncategorized

”Ford er nu en lastbilproducent først, Automobile Maker Second”

Donald J Trump er ikke den eneste gamle, amerikanske fyr, der provokativt vugger den globale båd. Der er en anden: Jimmy P Hackett. Han tilbragte år i vaskemiddel (Proctor & Gamble), før han udførte årtier i kontormøbler (Steelcase Inc), hvor en af ​​hans mest kendte og mest kontroversielle påstande om berømmelse var hans lukning af amerikanske fabrikker-før han åbnede udskiftningsanlæg i Mexico!
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Cirka 12.000 stålkasse i Amerika blev skåret, da Hackett -manden omdannede til Jimmy The Hatchet. Intet personligt, bare forretning. Efter næsten et halvt århundrede, der arbejdede i vask af pulver og arkiveringskabe, er Jimmy nu 60-noget og nærmer sig slutningen af ​​en lang og lukrativ karriere.
• Bedst sælgende biler i Storbritannien 2018
Men inden han gør det, har han en sidste øjeblik dabble i en anden sektor. På trods af at han var en komparativ novice i bilspil, har han i sin alderdom besluttet at komme ind og lære fra bunden. Faktisk er han startet og tjener stadig sin bil ‘lærlingeuddannelse’ hos Ford. Nykommerens jobtitel? Ingen big deal – han er kun præsident og administrerende direktør for Ford Motor Company!
Årlig kompensation for nybegynderen? omkring $ 16million (£ 11,8 mio. eller deromkring). Hackett Saga tog endnu en Bonkers -tur i slutningen af ​​sidste måned, da han stadig var mindre end et år ind i sin rolle som Ford præsident/administrerende direktør. Han besluttede, at i det mindste i Nordamerika vil Fords fremtid være i lastbiler og erhvervskøretøjer, og at biler skal sidelinieres.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top