LEC lancerer overkommelig EV -konvertering til klassiske små

London Electric Automobiles (LEC) har lanceret et nyt elektrisk konverteringssæt til den originale MINI, som det siger er en af ​​de meget mere overkommelige elektrificerede klassikere på markedet. Priserne starter fra £ 25.000, eksklusive omkostningerne ved donorens bil og relevante skatter, hvilket får den til at se relativt overkommelig ud sammenlignet med andre spillere i den elektrificerede klassiske bilsektor.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

LECs konvertering til de små bruger en kompakt 20KWH -batteripakke, der holder omkostningerne lave, men skærer bilens rækkevidde til mellem 60 og 70 miles under byens kørselsforhold.

Elektrogen afslutter elektriske bilkonverteringer til Triumph Stag og Morgan 4/4

Det konventionelle batteri kan opgraderes med større 25 kWh eller 33KWH -enheder, der tilbyder henholdsvis op til 90 og 120 miles af rækkevidde.
Priserne for 25KWH -bilen starter fra £ 27.000, mens 33KWH -modellen starter fra £ 30.000. LEC passer endda til et enormt 40KWH -batteri som en speciel anmodning, selvom denne version kræver, at bagsæderne fjernes på grund af cellernes størrelse.
For at få mest muligt ud af bilens dinky dimensioner (og opbevare det lille lagerplads det lille har), er den opdelte batteripakke monteret under den bageste bænk og i bagagerummet. Batterierne genvindes fra brugte Nissan Leafs og kan toppes op ved hjælp af enhver type 1 eller type 2-opladningspunkt samt en privat boligkasse eller et tre-polet stik.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top