Uncategorized

Skoda udsætter mål for fremtidige EV’er såvel som Linked Services

Skoda har udsat et målsæt med specifikationer for sine fremtidige EV-modeller, ud over et allerførste kig på dets næste generations infotainment-system.
Skoda’s leder af produktstyring, der talte på et seminar om Skodas sammenkoblede fremtid Fremtidig produktionskøretøj baseret på VW -gruppens nye elektriske køretøjsplatform.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Fineste elektriske køretøjer til salg
Der er dog vanskeligheder med at få klienter til at få bilerne, såvel som han leverede en liste over specifikationer, som mærket vil arbejde mod for sine allerførste EV’er.
Listen angiver effektudgange fra 140bhp til 300bhp til Skodas foreløbige kørsel af EV-køretøjer, med de mest kraftfulde designs, der styrer 0-62 mph på under seks sekunder samt en tophastighed på så meget som 112 km / h. Både bageste såvel som firehjulstræk drivkraft blev foreslået.
En række 250 til 373 miles (400-600 km) i den ægte verden er ligeledes et mål for mærket, herunder hurtigopladningsevne. Boot -areal på 560 liter er endnu en stat, der leveres af Skoda til sine EV’er, sammen med tilknyttede køretøjstjenester samt en konkurrencedygtig omkostning ved siden af ​​køretøjer med standardmotorer.
Præsentationen omfattede ligeledes et kig på Skodas næste generations infotainment-system med en stor, stor skærm, der inkluderer data i begge ender ud over det primære centrale afsnit. Det vises i et køretøj på den rejsende side af det indre, med en anden storskærm bag rattet såvel som en midtkonsol med en tabletlignende grænseflade.
Nyt Digilab -projekt
Skoda investerer ligeledes i en fremtidig levering af ikke kun køretøjer som produkter, men ligeledes som en service. Et nyt Digilab -børnefirma er sat lige så meget som arbejde mod dets fremtidige mål, ud over et nyt fremskridtsnav i Israel.
Skoda udtaler, at sine kunder måske ikke ønsker at få køretøjer i fremtiden, men de kræver stadig at få fra A til B. Det indikerer tjenester som person til personkøretøjsudlån, tripdeling samt klog parkering er på bordet for mærket , ud over andre på Internettet linkede tjenester.

Er du ekstatisk over Skodas fremtid? Lad os forstå nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top