Uncategorized

Higher Performance BMW i8S SuperCar under overvejelse

BMW tænker på at introducere en meget mere præstationsfokuseret i8s coupe, kan bil afsløring afsløre.
Når han talte på Detroit Motor Show i 2018, chef for BMW I -produktstyring, fortalte Alexander Kotouc os, at klienter har bedt om et sådant køretøj. ”Jeg kan fortælle dig på dette tidspunkt, at vi stadig vurderer det; I8 er de berømte sportsbiler og lastbil i den nye æra.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Fineste elbiler og lastbiler til at købe nu
”Ja, der er klientfterspørgsel efter en meget mere kraftfuld version, men det er nødvendigt at give mening for vores brand,” tilføjede Kotouc. ”Du lægger måske en V12 derinde, så godt det ville være ekstremt kraftfuldt, men ville det stadig være en BMW I -bil? Vi kræver at opdage den ideelle balance. ”
Den lige for nylig opdaterede i8-coupe bruger en benzin/elektrisk hybrid drivlinje, der omfatter en 1,5-liters tre-cylindret motor samt 11,6 kWh elektrisk motor. Den samlede strøm er en erklæret 369bhp, der gør det muligt for i8 at ramme 0-62 km / h på 4,4 sekunder. En meget mere kraftfuld i8S -version, der overholder den lige for nylig introducerede I3S -performance -flagskib til i3 -serien, kan muligvis skubbe coupe ind i større superbil -territorium.
Kotouc erklærede, at den eksisterende drivlinje muligvis kan ændres for at etablere meget mere magt, men ligeledes, at i8 muligvis kan hjemme en helt anden motor om nødvendigt. ”Der er et klientkrav såvel som ønsker at have meget mere magt så godt som vi vil forsøge at tilfredsstille det, mens vi på samme måde holder vores DNA autentisk,” konkluderede Kotouc.
Ville en endnu hurtigere version af BMW i8 give mening? Fortæl os dine tanker i kommentarerne …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top