Uncategorized

Ny 2022 Skoda Fabia til salg priser nu fra £ 14.905

Skoda har annonceret priser og specifikationer for fjerde generation af Fabia. Den helt nye supermini vil være tilgængelig for ordre fra 28. september med priser, der starter fra £ 14.905. Første leverancer forventes at ankomme ved udgangen af ​​året.
Fra lanceringen vil den nye Skoda Fabia være tilgængelig i et valg af fire trim-niveauer kaldet S, SE Comfort, Color Edition og Se L. En Monte Carlo-model vil også følge i 2022, hvilket bringer sportsligere styling til Supermini. Trimniveau har vist sig at være populært på virksomhedens Kamiq- og Scala-modeller, der tegner sig for op til 14 procent af salget.

Ny Skoda Fabia -ejendom, fremragende og billig elektrisk bil alle i Skoda -rørledning

De billigste Fabia S kommer som konventionel med LED-forlygter, manuel aircondition, et 6,5-tommer infotainment-system og vært for driverhjælpsteknologi, såsom frontassistent, baneassistent og et e-call-system, der kommer i kontakt med de lokale nødhjælpstjenester i den Begivenhed med en større ulykke.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Dernæst er der Fabia SE -komforten, der er prissat fra £ 16.795. Opgraderinger over basismodellen inkluderer 15-tommer legeringshjul, fronttåge-lamper og bageste køretøjsparkeringssensorer. Indvendigt er der også et to-eger lædermultifunktionsrat, læderbeklædning til håndbremse-gaiter og gearknap og højdejusterbare forsæder med lændehjulsstøtte.
Color Edition Automobiles er prissat fra £ 17.495. De kommer som konventionelle med 16-tommer legeringshjul, bageste privatlivsglas og kontrasterende maling til taget og dørspejle, som kan fås i enten grafitgrå eller magisk sort. Indvendigt er der et otte tommer infotainment-system og en 10-tommer digital gauge-klynge sammen med en paraply monteret i dørbeklædningen.
35

Fabia se l får en række kosmetiske og teknologiforbedringer i forhold til farveudgaven, såsom kromvindue omgivelser og fire elektriske vinduer. Indvendigt er der også et omgivende belysningssystem, klimaanlæg med dobbeltzone, et armlæn til front midt, en aftagelig kopholder og et 9,2-tommer infotainment-system med et års abonnement på Skodas tilsluttede navigationstjeneste. Priserne starter fra £ 18.980.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top