Hyundai I20 Coupe 3-dørs planlagt

Hyundai planlægger en tre-dørs i20 coupe til at sidde ved siden af ​​den nye fem-dørs version af i20 Supermini.
Dette vil være første gang, at tre-dørs er blevet badget Coupe, og signaliserer Hyundais intention om at give bilen en ægte sporty appel.
Dette første officielle billede viser, hvordan det tager form. En meget mere stejlt raket taglinje markerer bilen ud fra fem-dørs, mens et tagsystem-spoiler tilføjer et strejf af raciness, og en lang motorhjelm hjælper med at fremhæve den påståelige holdning.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Paris Motor Show 2014 -forhåndsvisning
Hot Hyundai i20 N Model på kortene
Som med fem-dørs er coupe blevet udviklet og konstrueret på Hyundais facilitet i Russelsheim, Tyskland, og vil blive bygget i Tyrkiet. Motoropstillingen er endnu ikke bekræftet, men en varm N-version er en sikkerhed og er sandsynligvis udstyret med en turbo-version af 99bhp 1,4-liters monteret på fem-dørs.
En insider fortalte Car Express: ”Det vil være en varm luge snarere end en varm. Det er her salgsvolumen er. ”
Suspensionsindstillingerne vil blive fyret op, og et nyt farveskema forbeholdes kabinen.
Virksomheden bruger også sine verdensrallychauffører til at give deres feedback på i20 med Thierry Neuville – som vandt det nylige Rally Tyskland – efter at have lagt bilen gennem sine skridt på mærkets nye testfacilitet på Nurburgring.
Coupe vil sælges i Storbritannien i marts næste år efter fem-dørs ankomst til showrooms i januar. Performance -versionen følger i andet halvår.
Flere detaljer om Hyundai I20 Coupe vil blive afsløret på sin Paris Motor Show -debut.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top