Uncategorized

Mercedes bekræfter formel E-posten for sæsonen 2019/20

Mercedes har officielt verificeret, at den vil komme ind i formlen i 2019 og dumpe sine aktiviteter i DTM-mesterskabet i Tyskland næste år før dets angreb på den alt-elektriske single-sæder racing-serie begynder.
Erklæringen om at tilslutte sig Formel E -nettet til 2019/20 er ikke alt sammen så godt uventet – firmaet lød en potentiel post sidste år, da det underskrev en ‘optionaftale’ for potentielt at komme ind i sporten fra 2018 og fremefter.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Fineste elektriske køretøjer til salg 2017
Det indebærer, at det sammen med producentens mesterskabsvindende formel 1-tøj vil bruge Formel E til at udvikle ny elektrisk drivstrøminnovation og markedsføre det kommende udvalg af EQ All-Electric Cars, hvoraf den første sandsynligvis vises, når Mercedes kører i racing i 2019.
Dr. Jens Thiemer, marketingpræsident hos Mercedes-Benz, sagde: ”Formel E er et betydeligt skridt i køb for at demonstrere ydelsen af ​​vores attraktive batteridrevne elektriske køretøjer, ud over at give en følelsesladet spin til vores EQ Innovation-brand med motorsport og marketing . ”
Efter frigivelsen af ​​den første Mercedes EQ -bil to år fra nu, forventer vi, at Mercedes vil løsrive en aggressiv produktoffensiv, der introducerer ti nye EV’er i 2025.
Toto Wolff, leder af Mercedes Motorsport, forklarede flytningen fra et motorsportsperspektiv, tilføjede: ”Jeg er meget glad for, at vi var i stand til at udvide vores adgangsmulighed i et år til sæsonen 2019/20. Dette giver os tid til korrekt at forstå serien og forberede os til vores indrejse på den bedste måde. ”
Formel E -grundlægger og administrerende direktør Alejandro Agag sagde: ”I dag er en fantastisk dag en fantastisk dag, da vi byder Mercedes velkommen til Formel E -familien – der bidrager til det forbedrede antal producenter, der slutter sig til den elektriske revolution.”
Mercedes ‘erklæring om at tilmelde Sporten ved udgangen af ​​2019. De slutter sig til Jaguar, DS og Renault på nettet.

Er formel E nu meget mere vigtig for bilproducenter end formel 1? Fortæl os din mening i kommentarerne.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top