Uncategorized

Citroen C4 og Electric E-C4 modtager opdateringer til 2022

Citroen har givet sin C4 Family Hatchback en opdatering til 2022, med en håndfuld designjusteringer og ekstra rækkevidde for E-C4 Electric Variant.
Indgangsniveau for sans og sans plus biler får reviderede hjul med en lysegrå finish, mens meget dyrere glans og glans plus modeller nu er udstyret med 18-tommer ‘aeroblade’ legeringer, med et to-tone diamantskåret design, der erstatter mørket -Tintede finish af den udgående version.

Range-topping Citroen C5 Aircross Black Edition tilføjet til SUV-line-up

Den obsidiske sorte udvendige malingsfarve er fjernet fra rækkevidden og er blevet erstattet af en ny skygge kaldet Perla Nera Black.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Indvendigt er C4’s slående kabine for det meste uændret, hvor en 10-tommer infotainment touchscreen tager midterste scene på instrumentbrættet. Men det er ikke uden ny teknik.
Blandt opdateringerne er tilføjelsen af ​​Citroen Smart Pad-support til sensationsmodeller på entry-level. Denne funktion gør det muligt for passagerer med forsædet at montere en tablet-enhed til instrumentbrættet ved hjælp af en integreret holder over handskerummet. Et skærmfilter er inkluderet i tabletkassen, der forhindrer chaufføren i at blive distraheret på farten. Passagerens airbag er blevet udviklet med systemet i tankerne og udsætter over toppen af ​​monteringen i tilfælde af en ulykke.
Citroens EV-tilbud, E-C4 Electric, har modtaget en “række tekniske forbedringer” og effektivitetsforbedringer for at forbedre rækkevidden. Mens det bevarer det samme 50 kWh batteri og officielle 217-mils WLTP-rækkevidde, burde opdateringerne se E-C4 Electric, der rejser endnu mere på et gebyr under brug i den virkelige verden.
47

Den endelige ændring kommer i form af en revideret trim -lineup. Citroen hævder, at 70% af C4 -salget har været mod toppen af ​​rækkevidden, fordi lanceringen, og på grund af dette, er to midterste modeller blevet skrotet – Bluehdi 130 dieselautomatiske Shine Trim. Begge muligheder forbliver tilgængelige med Shine Plus -modeller. Priserne for den opdaterede C4 starter fra £ 21.310.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top