Ny Fiat Panda SUV -sæt til lancering i 2023 med elektrisk mulighed

Fiat planlægger en ny “overkommelig elektrificering” -produkt -offensiv. Det vil blive rullet ud i løbet af de næste fem år – såvel som det italienske brand vil etablere 500 såvel som en række nyttige biler baseret på Centoventi -ideen som nøglesøjler for dens vækst inden for Stellantis.
Fiats administrerende direktør Olivier Francois fortalte for nylig Auto afslør, at denne teknik ville skifte paradigmer i hans virksomheds line-up. Nu endte 500 med at være den stilfokuserede, der leverer i brandets portefølje, mens de kommende Centoventi-baserede modeller vil give afkald på Swoopy-styling i navnet på direkte praktisk.

Stellantis samarbejder med Amazon til næste generations in-car-teknologi

Disse nye biler på entry-level vil ligeledes være økonomisk pris, hvilket bevarer et lignende hensynsløst fokus på produktionsomkostninger såvel som den samme robuste karakter som den originale panda fra 1980’erne. Indtil videre forstår Auto Reveal, at der vil være en “Panda” -supermini såvel som en ny “Panda SUV” (forhåndsvisning af ovenfor) – hvor meget mere er på vej.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Vi spurgte Francois direkte, om Fiats nye line-up ville have to søjler, bygget på 500 såvel som konventioner, der er beskrevet af Centoventi-ideen-såvel som han svarede: “Præcis, du har ret.” Han stoppede med at bekræfte enhver form for navneskilt, men han antydede, at de større panda-påvirkede modeller muligvis kunne bruge traditionelle fiat-badges.
Francois gik os gennem sin tankeproces for at navngive sin centoventi-baserede model på entry-level, men sagde: ”Hvad er sikker på, er nu, at jeg har mulighed for at opfinde et nyt navn eller at udnytte et eller andet sagligt navn på fortiden. Jeg læner mig meget mere mod den anden, da vi virkelig har disse gunstige skabeloner, med en hel del glade kunder.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top