Nye 2018 Volkswagen Touareg: UK-lanceringspriser og specifikationer Revealed

Volkswagen har afsløret, at den nye tredje generation Line- og R-Line Tech-modeller, der går ud af rækkevidden.
Den grundlæggende SEL-model kører i 19-tommer hjul som standard plus navigation og en syv tommer berøringsskærmskærm. Adaptiv cruise control, LED -forlygter og baglygter, Bluetooth smartphone -link -apps og en bred vifte af chaufførstøttefunktioner er udstyret som standard.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Nye Volkswagen Touareg Prototype Review
R-line-modellen er prissat fra £ 55.905, der kan prale af et sportsligere look, et glaspanoramiskagsystem og 20-tommer hjul. Et vending af videokamera er standardpasning, men displayet forbliver ved syv centimeter i størrelse.
Den eneste bil, der er udstyret som standard med Touareg’s Eyecatching New Innovision Infotainment-opsætning, bestående af en enorm 15-tommer skærm sammen med et 12,3-tommer digitalt instrumentpanel er R-Line Tech-bilen fra £ 58.195. Bare en motor – den 282bhp 3.0 -liters diesel – er bedst tilgængelig nu.
VW siger, at den nye Touareg nu er meget mere nyttig end før, debuterer mærkets nyeste 15-tommer innovision cockpit infotainment-system og er meget mere effektiv takket være en række nye V6- og V8-motorer. En brændstof, der nipper til plug-in hybridmodel, er også på vej.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top