Uncategorized

Daihatsu afslører en række idébiler og lastbiler på Tokyo Motor Show

kompakte biler og lastbilproducent Daihatsu har afsløret en række fem nye biler på Tokyo Motor Show.
Først op er DN Compagno, en fire-dørs coupe, der kan prale af et trendy, men alligevel kompakt coupe-kropssæt. Den deler sit navn med den originale multifunktionelle Compagno fra 1963 samt funktioner ligeledes Penny-Wise-motorer til dens navnebror fra 1960.
17

De to motorvalg til DN-kompagno er en 1,0-liters turboladet drivlinje samt en 1,2-liters hybrid, selvom det endnu ikke er fjernet, om de vil være tre-pot eller fire-pot-motorer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste bybiler og lastbiler til salg
Også afsløret er den boxy DN Pro Cargo Kei Car. Det er udviklet som en industriel EV med et lavt, fladt gulv, der resulterer i enkel gevinstadgang til passagerer, ud over det store bagageområde for en idébil. DN Pro Cargo er løst baseret i Daihatsu Midget -trehjulet i 1957.
17

Daihatsu har ligeledes samlet sig på SUV -båndvognen med DN TREC Compact SUV. Bilen er angivet at prale af en høj kvalitet, kompakt interiør med aktiv, sjov såvel som vanskelig udvendig styling. Både 1,0-liters turbo såvel som 1,2-liters hybriddrivende drivkraft på DN Compagno vil ligeledes være monteret på DN TREC.
• Bedste små biler
Daihatsu har været en kompakt opdeling af Toyota, fordi 1967. De har ikke været på det britiske marked, fordi 2013 stadig forbliver populært på det japanske marked, hvor ovenstående ideer er udviklet til såvel som kan gå i salg om et par år .
Hvilken er dine foretrukne idébiler og lastbil på dette års Tokyo Motor Show? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top