Mark Webber opfordrer knappen såvel som andre F1 -stjerner til at tænke på Endurance Racing

Mark Webber har igen foreslået Jenson Button såvel som andre F1 -bilister skal tænke på at flytte over til sportsbils racing i World Endurance Championship.
Det er usandsynligt, at den tidligere verdensmesterens fremtid i McLaren bliver afgjort indtil næste uges sæsonafslutende Abu Dhabi GP. Ud over Webber, der er i Bahrain i denne weekend -racing for Porsche i LMP1 -klassen i WEC, har talt med biloplysning om, hvorfor Brit kan mulle over et skridt.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Finest Track Day Cars
På spørgsmålet om nøjagtigt, hvor mange gange han har talt med Button for at finde over, svarede Webber: ”Det har været fascinerende – der har været en hel del F1 -bilister, der talte. De er lidt utilfredse, hvor det [F1] er så godt som der er masser af mange betalte bilister på nettet, hvilket gør alt lidt anderledes nu. For at få en test i et F1 -køretøj kræver du at medbringe 400.000 euro i en dag. ”
Da han spurgte om, hvorvidt han gerne ville have meget flere F1 -stjerner for at overholde den sti, han trod fra Red Bull til SportsCars, smilede Webber: ”Det ville være dejligt at tilføje de venner, jeg har lige her, såvel som der er lidt af Et mønster kommer, men lad os se. “F1 er stadig en fænomenal sport, men den er ikke på sit højde i øjeblikket med hensyn til dybde såvel som høj kvalitet overalt.” Webber fortsatte med at beskrive, hvorfor kontakten hjalp ham – såvel som kunne fungere for andre.
”Charmen for mig er meget mere fokus på racing, mindre fokus på off-track ting,” understregede han. ”Jeg accepterer, da jeg var 22, dette var ikke mit fokus – mit fokus var formel 1. Når du kommer til lidt mere af skumringen, skal du acceptere, at [switch i fokus]. Jenson? Det er helt sikkert hans beslutning i slutningen af ​​dagen, som det var min. ”Ved 38 vedrørende 40 er dette bedst for mig selv. Der er dog nogle fascinerende aldersgrupper, der ser på dette nu. ”
Spekulationer om Button’s Future rampede op, da Webber tweetede ham tidligere i denne uge for at sige: “@JensonButton Matey bare indikation af, at sportsvogn kontrakt såvel som fortsætter med det.”

Og af den furore, der overholdt tweeten, spøgte han: “Det er bemærkelsesværdigt, hvad du kan gøre, når du er på toilettet!”
Tror du, at meget flere F1 -bilister skal skifte til verdensmesterskabet for udholdenhed? Lad os forstå i kommentarerne nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top