Uncategorized

Mercedes vil tilbyde trådløs opladning i 2016

Undry -opladningskabler kan snart være en saga af fortiden takket være et banebrydende trådløst opladningssystem, som Mercedes sigter mod at tilbyde inden for de næste to år. Vi fik en præsentation af innovationen ved hjælp af den nye Mercedes S500 plug-in hybrid-sandsynligvis det allerførste design, der tilbydes med teknologien.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Systemet består af en gebyrpude, der tilslutter hovednettet såvel som sidder på gulvet i din garage eller parkeringsplads, samt en køretøjspude, der er tilsluttet undersiden af ​​motorrummet. Elektriciteten overføres ved anvendelse af en proces kaldet induktion såvel som er lige så effektiv som at bruge et gebyrkabel, der toppede plug-in S-klassen fra nul til 100 procent på to timer.
At indlede et gebyr kunne ikke være enklere. Puden lyser op, når den fornemmer dig nærmer dig, mens de centrale skærmbilleder skærer to gule linjer for at hjælpe dig med at stille køretøjet perfekt op. Når du kører over puden, hjælper en række af grafik mere med at finde de to induktionspuder oven på hinanden, såvel som når grafikken bliver miljøvenlig, starter opladningsprocessen automatisk.
Mercedes erklærer, at innovationen er helt sikker, så din katte vil ikke blive ristet, hvis den gennemsøger på puden såvel som pacemakere i nærheden bør ikke påvirkes. Der er dog en række problemer, der stadig skal udstreges; Takket være deres øgede rejsehøjde vil større SUV’er kræve højdejusterbar suspension for at falde og derefter bedre til vejen, såvel som der endnu ikke er nogen beslutning om, hvorvidt systemet skal tilbyde systemet som et eftermonteringsvalg for tidlige adoptører af Mercedes ‘elbiler.
Mercedes arbejder på innovationen med BMW for at prøve såvel som at producere et markedsbasisk for innovationen, så i fremtiden skal du være i stand til at gebyr din BMW i3 såvel som Mercedes B-klasse elektrisk på nøjagtig den samme trådløse pude.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top