“Sund rivalisering mellem Peugeot, Citroen såvel som DS er fantastisk for mærkerne”

søskende rivaliseringer, der kæmpede offentligt, kan være ubehagelige anliggender. Men for den betalende kunde er de uimodståelige.
De stridende Gallagher -brødre, Liam såvel som Noel, tjener nøjagtigt, hvad offentligheden ønsker, ligesom Venus såvel som Serena Williams. I mellemtiden prøver ‘lille’ Nico Rosberg sammen med ‘ældre enorme bruv’ Lewis Hamilton desperat at overgå hinanden i F1.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Men hvis du tror, ​​at kampen på banen mellem dette par Mercedes-klanemedlemmer er hård, skal du se, smage såvel som at føle konkurrencen i showroom mellem Peugeot såvel som Citroen i øjeblikket. Der er meget respekt, ekstremt lidt dårligt blod såvel som nul udsigt til beskidte tricks. Der er dog, som aldrig før, virkelig sunde rivalitet mellem dem på det nye køretøjsmarked.
Længe må det fortsætte. De mærker, der er meget efter at kæmpe for den store kamp i salgskrigen, er dem, der prøver hårdest for at tilfredsstille forbrugeren. Revitaliseret Peugeot såvel som for nylig gør Positive Citroen nu netop det. Begge sigter mod-såvel som ofte at gøre-skabe et par af de bedste, mest ønskelige modeller i den virkelige verden med passende omkostningskoder.
Lige vigtige er deres generøse diskonteringspriser såvel som andre tilbud. Peugeot såvel som Citroen er blandt lederne i dette område såvel som dette, delvis er grunden til, at de samlet outselling, for eksempel, samlingen af ​​Nissan såvel som Honda i Storbritannien i år – på trods af Sandheden, at det franske par ikke har nogen fabrikker her, mens den japanske duo gør det.
Heldigvis fortsætter det sjove såvel som spil fra Frankrig. RCZ har stadig en metode til at gå, Peugeot forsikrede mig på det nylige Paris Motor Show – mens den på nøjagtigt samme tid udsteder en påmindelse om sin nye “eksklusive dog stadig overkommelig” filosofi. En top Citroenexec hviskede i mit øre, at intet ville glæde ham mere end at arbejde på fuld tid på at lave en helt ny, ca. £ 10.000 2CV.
I den anden ende af skalaen ser Citroens DS -brand på programmet til at være for Citroen, hvad Lexus er til Toyota – et fuldstændigt udgav, standalone premium markering til at supplere større salg, mere beskedne priser.
Denne gang i 2012 i Seoul var “tabere” ordet en seniordirektør hos Hyundai-Kia HQ mundede til mig, da han grusomt forklarede Peugeot såvel som Citroen. Med respekt, Matey, kunne du ikke have fået det mere forkert.

Tror du, at Peugeot, Citroen såvel som DS sandsynligvis endte med at blive en styrke, der skal regnes med? Lad os forstå i kommentarerne herunder på Twitter eller Facebook …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top