Uncategorized

‘Stellantis -links vil vække sovende kæmpe Fiat’

De allerbedste mennesker i erhvervslivet, jeg har bemærket, har en tendens til at tro på deres alder. Og helt sikkert, da Fiat CEO Olivier François, påpegede mig under en nylig Zoomchat (mig i en rodet undersøgelse i Berkshire, ham i et sviskende køkken i Milano), at han kun lige er fyldt 60 år, jeg havde At hæve et øjenbryn.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Olivier fizzing lige nu, og med god grund: Fiats allelektriske 500 er blevet godt modtaget, og virksomheden er lige ved at benytte sig af det betydelige potentiale for dele og platformdeling med sin Stellantis Group Stablemates: Peugeot, Citroen, Vauxhall/ Opel og Ds. Udviklingsomkostninger for nye modeller, indrømmer han frit, kan skæres med op til tre fjerdedele, i nogle tilfælde.

Konvertible Fiat 500x Dolcevita bekræftet for det britiske marked

Der var faktisk et centralt punkt i vores samtale, da jeg tilbød, hvad jeg synes er en britisk-specifik sætning til at beskrive Fiat’s nuværende position: sovende kæmpe. Helt ærligt kunne François have taget undtagelse fra dette, ikke mindst fordi hans brand scorede de største globale mængder af hele Stellantis -gruppen i 2021. Men i stedet greb han det positivt. “En sovende kæmpe? Jeg elsker det, ”flirede han. ”Det er nøjagtigt mit synspunkt. Vi er ikke engang begyndt at vække giganten. ”
Fiat har været en del af den europæiske kultur og mange britiske indkørsler i generationer. Min egen familie havde en serie af dem, inklusive Stradas og Regattas, og jeg lærte at køre i en UNO, før jeg udforskede grebniveauerne af puntos på bagveje nær mit hjem.
François ‘plan, som du kan læse overbladet, er at bygge videre på denne brand -anerkendelse med to klare søjler med modeller. De vil blive solgt ikke til massivt høje priser, men i imponerende mængder og med fornuftige fortjenstmargener.
”Vi er nødt til at være besat af synergier,” siger han. “Hvis vi gør dette, vil du have det tilfredsstillende marginniveau for massemarkedsmærkerne af tidligere PSA, kombineret med det største bind af Stellantis.” Det giver mening for mig, og vi kan ikke vente med at se de biler, den leverer.
Læs vores fulde gennemgang af den allelektriske Fiat 500 her …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top