Uncategorized

Top 5 skøreste biler på Geneva Motor Show 2014

For hvert skinnende nyt stykke metal på motor viser, at der også er noget lidt mindre let på øjet. Som en af ​​årets mest betydningsfulde bilbegivenheder stammer Geneva Motor Shows hos bilproducenter, modifikatorer og coachbuildere fra hele verden, der alle viser deres nyeste kreationer på den største scene. Auto Express har allerede afrundet valg af de nye biler og konceptbiler fra Genève 2014, men hvad med de skøreste biler? Vores team løber gennem nogle af de biler, der fik al opmærksomheden af ​​alle de forkerte grunde.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste bilvideoer fra Genève Motor Show 2014

Carlsson CS50 Versailles
Når bilmodifikatorer og tunere bliver et almindeligt syn på motoriske shows, skiller det sig til, at din bil skiller sig ud. Den tyske tuner Carlsson lykkedes det bestemt med sin forgyldte CS50 Versailles-tidligere en ny Mercedes S-klasse. Det hedder dig under ingen illusion om, hvad inspiration bag modellen er, og Carlsson hævder 10 af de 25, der vil blive produceret, er allerede blevet snappet op. Processen med at dække CS50 Versailles i guld tager over 200-mand timer pr. Bil.
Mansory Carbonado Gt
Den berygtede tyske biltuner Mansory, debuterede sin nyeste skabelse på Genève i år. Baseret på en Lamborghini Aventador pakker denne carbonado GT stansen for at matche sin visuelle påvirkning. Under kulfiberhuden har Mansory formået at presse 1.578bhp fra 6,5-liters V12-motoren med tilladelse fra to turboladere. Savning af kulfiber på den nye Bodykit, Bonnet, Roofing System og Tailgate garanterer, at du ikke går upåagtet hen.
Nimrod 458
En gang i tiden var dette en perfekt proportioneret og meget smuk Ferrari 458. Slovakisk tuningfirma Nimrod Elite, har påført en radikal bodykit, kvadreret de krumme paneler i håb om at give det en vis ligning til den spor-avlede Ferrari Fxx.
Brabus B63S 6×6 700
Hvis standard Mercedes G63 6X6 AMG var lidt for beskeden til dig, har Barbus bare svaret. Den tyske bilproducentens officielle tuningarm har tilføjet meget mere kraft, meget mere kulfiber og meget meget mere trussel med sin Brabus B63S 700. Strøm fra 5,5-liters V8 Biturbo er op med 154bhp til 690bhp, hvilket driver alle seks hjul. Vejning praktisk talt fire tons ved 3775 kg, er tophastigheden begrænset til 100 km / h, en begrænsning af de 37 tommer hjul snarere end den monstrøse drivlinje.

Hamann Limited Lamborghini Aventador
Som Lamborghini ville du forvente, at tunere værdsætter stilen og tilstedeværelsen af ​​biler som Aventador. Men når motoriske shows kommer omkring modifikatorer som Hamann tager det som deres signal for at tage tingene til det ekstreme. Det bærer en stealth Matt Gray -finish med gennemborende grønne udvendige accenter, mens der foran er en ny kulfiberkonstrueret næse. Strøm fra 6,5-liters V12 er også blevet øget til 755bhp.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top