Range Rover Sport SVR: Video, fotos såvel som detaljer

Land Rover har udsat alle detaljer på sine hurtigste såvel som mange kraftfulde produktionskøretøj nogensinde, 543bhp Variety Rover SVR. Ud over SVR har allerede endt med at være en overraskelse Nurburgring -rekordholder, der sprang den berygtede Nordschleife på 8 minutter 14 sekunder – den hurtigste tid nogensinde registreret for en SUV. Den tid sætter det fast på superbil -territorium såvel som kun 10 sekunder langsommere end en Audi R8 V8.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Land Rover’s nye Halo Design er den seneste bil, der kommer ud af sin nye Special Car Operations Performance Division, der overholder det F-Type-baserede Job 7-samt debuterer på denne uges Pebble Beach Concours d’Elegance i Monterey, Californien .
I hjertet af SVR er en afstemt version af den 5,0-liters supercharged V8 fra Basic Variety Rover Sport, der driver alle fire hjul gennem en otte-trins automatisk gearkasse. Strømmen ligger nu på 542bhp samt 680Nm drejningsmoment, et løft på henholdsvis 40bhp såvel som 56Nm. Forbedringerne indebærer, at Variety Rover Sport SVR trumfer 520bhp Porsche Cayenne Turbo til overskriftsstyrkeudgange, men kan kun matche Porsche, når det vedrører 0-60 mph sprint – begge køretøjer, der afslutter det i et brændende 4,5 sekunder. Porsche trækker dog foran med højere hastigheder og toppede ved 173 km / h, mens SVR kun kan håndtere en elektronisk begrænset 162 km / h.
I køb til at udtrække maksimal ydeevne såvel som drama har Land Rover udstyret SVR med en to-trins aktiv udstødning med digitalt styrede ventiler med quad-rør bagpå. Det tilbyder et halsere lydspor såvel som en stigning i ydeevne ved højere omdrejninger, mens valgfri 22-tommer legeringshjul indpakket i klistret kontinental sportkontaktpræstationsdæk tilbyder forbedret trækkraft. Som standard vil Land Rover i form en 21-tommer legering med hele sæsongummi.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top