Uncategorized

Se Chauffeur Power 2014 -resultaterne allerførste

Resultaterne for 2014 Chauffeur Power Client Complete Entrycle Survey vil blive offentliggjort senere i denne måned, såvel som du kan være blandt de allerførste at se dem ved at abonnere på bilens afsløring magasin.
Klik lige her for at tilmelde dig biloplysning – 6 problemer for kun £ 1
Undersøgelsen er en af ​​Storbritanniens mest betydningsfulde såvel betydelige køretøjer på køretøjer samt komplette tilfredshedsundersøgelser, såvel som dette års har været så fremtrædende som nogensinde. Det er den allerbedste metode at se nøjagtigt, hvordan de øverste køretøjer, der er til salg i Storbritannien, virkelig er- som vurderet af deres ejere. Hvis du søger efter et nyt køretøj såvel som undrer sig over nøjagtigt, hvor pålidelig det vil være, er chaufførkraftundersøgelsen vigtig for at se, hvordan køretøjet er at eje.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Sørg for, at du får de resultater, der er leveret direkte til din dør med vores fantastiske medlemskab af medlemskab – Få 6 problemer med biloplysning for kun £ 1, inklusive Chauffeur Power Special Issue, plus få en helt gratis 1L -flaske Mer’s The Supreme Polish – sammen værd £ 32.
Placer dit medlemskab inden tirsdag den 15. april for at garantere, at du får Chauffeur Power Special -udgaven.
Se næste side for vilkår og betingelser.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top