Titusinder af millioner pund i ubetalte Ulez-sanktioner vil blive forfulgt, bære til London-løfter

En tredjedel af chauffører, der er blevet udstedt med sanktioner for at køre ikke-kompatible køretøjer i London Ultra Low Emissions Zone (ULEZ) har endnu at betale op.
Officielle tal, der blev frigivet efter en anmodning om frihed til information, viser, at der er udstedt tæt på en million sanktionsafgiftsmeddelelser (PCN’er), siden anklagerne blev indført i april 2019, men over 330.000 af de udstedte 980.000 er stadig udestående.

Londons Ulez-udvidelse kunne grundlæggende ændre UK’s brugte bilmarked

Backlog er blevet tilskrevet en række faktorer af Carry for London (TFL), der driver Ulez, hvoraf de fleste er relateret til den covid pandemi. Der er dog ingen idé om, at forkerte chauffører slippes af krogen. Med sanktionsafgiftsmeddelelser, der er sat til £ 130 (reduktion til £ 65, hvis de betales inden for 14 dage under normale omstændigheder), står titusinder af millioner pund på spil.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Efter at Auto Express henvendte sig til TFL for en forklaring af figurerne, sagde Paul Cowperthwaite, TFLs general manager for vejbrugeropladning, dette: ”Der er mange grunde til, at en PCN kan forblive åben, inklusive kunde, der kontakter os for at spørge PCN, manglende betaling af meddelelser og gældsinddrivelsesprocessen.
”Coronavirus -pandemien har også haft indflydelse med den indledende suspension af ordningen og tilknyttede virkninger på gendannelse af eventuelle PCN’er, og vi har givet folk mere tid til at betale bøder og interagere med os i betragtning af de påvirkninger, som pandemien har forårsaget for mange . ”
”Vi vil dog gøre det klart, at de med ikke-kompatible køretøjer, der ikke betaler Ulez-opladningen . ”
Ifølge TFL har overholdelse af Ulez været høj, siden den blev implementeret i 2019.
”Den ultra lave emissionszone hjælper med at holde de mest forurenende køretøjer væk fra vejene, og overholdelsen er konsekvent høj, på omkring 87 procent, med færre end en procent af dem, der går ind i zonen, der foregår for at modtage en PCN,” siger det.
Drivere med ikke-kompatible køretøjer, der kommer ind i Ulez-zonen, der ønsker at undgå en strafafgift, kan gøre det ved at betale £ 12,50 daglige gebyret via TFL-webstedet.

Sulten efter mere information? Læs vores forklaringsside på London Ulez Zone …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top