Jaguar Land Rover for at sælge sine eklektiske børns pedal Automobile Collection

I et forsøg på at skabe plads til udvidelse af sine Jaguar Land Rover Classic Division sælger JLR sin reserveflåde af biler og blandt dem er 140 børns pedalautomobiler Fra sit udvalg af vintage legetøj. Dette er på ingen måde omfanget af firmaets pedalbilsamling, da markeringen kun sælger modeller, der ikke indeholder JLR -branding.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Af de 140 køretøjer, der alle vil blive auktioneret uden reserve i Bicester Heritage den 21. marts, er der repræsentanter fra næsten hvert årti af de sidste 130 års bilkørsel. Standout-biler inkluderer en miniatyr Batmobile, førkrigsstylede racere og en BMW Z4. Også inkluderet i serien er et udvalg af vintage biplaner (selvfølgelig modeller) og en pedalbil designet til at ligne et damptog.
• Sådan vælger du den bedste børns tur på bilen
Derudover er dette ikke de slags legetøj, du blot kan hente fra dine lokale Argos. Mange af de viste køretøjer leveres med funktioner, som du kun ville forvente på biler i fuld størrelse, såsom stållegemer, bremser, åbningshjelm og støvler, fuldt fungerende styring, forlygter, justerbare pedaler og endda lædersæder. I nogle tilfælde er det eneste, der opdeler disse miniature -hommages fra den rigtige ting, manglen på en motor.
4

En af hovedårsagerne til, at JLR -klassiske pedalbiler vil blive rullet over blokken, er, at afdelingen håber, at salget af disse modeller vil skabe mere plads til sine specielle projekter, såsom Jaguar og Land Rover ‘Reborn’ -modeller. Biler, der tidligere blev lanceret Jaguar Land Rover Classic, inkluderer Jaguar E-type letvægt og den genfødte Land Rover-forsvarer med 5,0-liters V8-strøm.
• Bedste legetøjsbiler til drenge og piger i alle aldre
Tim Hannig, direktør for Jaguar Land Rover Classic sagde: ”[Salget af modellerne] vil give os mulighed for at fokusere på spændende initiativer, herunder; ‘Reborn’ versioner af Range Rover og Jaguar E -Type, ‘Works Legends’ biler til rådighed og den ‘klassiske samling’ – ikoniske køretøjer, der er plejet af et team af specialister på de nye ‘Classic Works’ -facilitet i Storbritannien. ”

Hvilken bil længt du efter at have en miniatyrversion af, da du var barn? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top