Uncategorized

Volkswagen Golf GTE plug-in hybrid vist i Genève

Dette er den helt nye Volkswagen Golf GTE, en ny præstationsfokuseret plug-in hybrid, der følger benzin GTI og Diesel GTD. En benzindrevet plug-in hybrid, den er designet til at give hot hatchniveauer af lige linje ydeevne sammen med en utrolig lav CO2-figur på kun 35 g/km.
Stylingen er inspireret af Golf GTI med de samme aggressive luftventiler og lav frontspoiler som den ikoniske benzinmodel. Imidlertid er et karakteristisk sæt C-formede LED-løbelys integreret i kofangeren, og de røde linjer på gitteret og forlygterne er i stedet blevet erstattet med subtile blå trim.
Volkswagen tilbyder golf (i det mindste i Tyskland) med fem forskellige strømkilder-diesel, benzin, ren elektrisk, komprimeret gas og nu plug-in hybrid. I det væsentlige bruger Golf GTE den samme lithium-ion-batteriteknologi som Audi A3 E-Tron, hvilket betyder en identisk 31-mils elektrisk rækkevidde og brændstoføkonomi på 188mpg.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Disse kraftfulde batterier er knyttet til en 101bhp elektrisk motor, der er boltet til gearkassehuset, og når det kombineres med 148bhp 1,4-liters TSI-motor, er det samlede systemoutput en imponerende 201bhp og en diesellignende 350Nm drejningsmoment.
Ydeevnen er også hurtig, hvor GTE tager kun 7,6 sekunder for at nå 62 km / h fra stilstand, men tophastigheden er begrænset til 134 km / h. Motoren og motoren kører forhjulene gennem en nyudviklet DSG-gearkasse med tredobbelt kobling og flere tunge elektroniske systemer for omhyggeligt at styre strømmen af ​​strøm.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top