Uncategorized

‘Det er en gylden tidsalder for udnyttede biler og lastbiler, der er ligesom nye’

advarsel! Vores årlige udnyttede biler og Truck of the Year -priser kan få dig til at ønske at bruge penge – det gør bestemt for mig. Disse priser er ikke kun blandt de mest sjove ting at bedømme, men realiseringen af, hvad fantastiske biler og lastbiler nu tilbydes for en brøkdel af deres oprindelige omkostninger, kan ligeledes sætte en seriøs bukke i din banksaldo.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Det er altid de største afskrivere, der giver den største fristelse-såsom en Audi R8 for under £ 35.000, en Volvo S90 for £ 18.000 eller, min personlige favorit, en vidunderlig fem år gammel Mercedes S-klasse for omkostningerne ved en ny Nissan Qashqai.

Bedste udnyttede biler og lastbiler til at købe nu

Vores generelle udnyttede biler og årets lastbil er det mere overkommelige – dog ikke mindre dygtige – Citroen C3 Aircross, en biler og lastbil, jeg forstår godt, da der sidder en på min indkørsel lige nu. Fowler -husstanden har boet med den seje Citroen i 18 måneder indtil videre, såvel som det bliver en vanskelig bil og lastbil at erstatte, når det går tilbage til leasingbranchen tidligt næste år. Det vil dog gøre et revnet brugt køb til nogen, med udseende, der stadig er aktuelle, samt et fokus på komfort, der er egnet til husholdningstransport.
Vi er i en gylden tidsalder for udnyttede biler og lastbiler lige nu. Købere har høstet fordelene ved forbedringer i kvalitet, tech, effektivitet såvel som sikkerhed på nye design i de senere år, såvel som disse biler og lastbiler filtrerer ind i det brugte rum.
Men bilerne og lastbilmarkedet er på et underligt sted. Som vi har rapporteret før, er det vanskeligt at få et nyt design, med lagerbehandling overalt på grund af den verdensomspændende mangel på halvlederen – såvel som det er ikke meget lettere på det anvendte marked. Med færre nye biler og lastbiler, der sælges, er den sædvanlige strøm af deludvekslinger på den brugte sektor bare ikke der. Ud over det overholder det fra pandemiske problemer i det forløbne år eller deromkring med salg af nye biler godt nede sidste år-igen, hvilket betyder, at færre del-exes kommer med for udnyttede købere.
Det betyder, at du muligvis bliver nødt til at arbejde lidt hårdere for at opdage den drømmebil, men de er stadig derude med tilbud, der skal gøres.

Tjek de allerbedste udnyttede biler og lastbiler til at købe lige nu …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top