Mercedes autonome køretøjer vil beskytte beboerne, før fodgængere

fremtidige autonome Mercedes-biler vil prioritere at redde deres egne beboere i webtrafik-situationer uden win, har dens sikkerhedsledere fortalt Car Express.
Den udfordrende moralske bekymring drøftes fortsat af lovgivere, etikere såvel som advokater, men for Mercedes ‘manager for chaufførstøttesystemer, aktiv sikkerhed såvel som ratings, kunne svaret ikke være klarere.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Driverløse biler: Uanset hvad du kræver at vide
”Hvis du forstår, kan du gemme mindst en person, i det mindste gemme den. Gem den i bilen, ”sagde Christoph von Hugo i et interview på det nylige Paris Motor Show.
”Hvis alt hvad du forstår med sikkerhed, er, at en persons ting, en død, kan forhindres, er det din allerførste prioritet.
”Du ofrer måske bilen, men så de mennesker, du har gemt, forstår du ikke, hvad der opstår for dem efter det under omstændigheder, der ofte er ekstremt komplekse, så du redder dem, du forstår, at du kan redde,” argumenterede han.
Ingeniørniveau 4 såvel som niveau 5 autonome systemer for at holde deres beboere i liv i fysisk såvel som temmelig udfordrende omstændigheder kan være musik for ørerne for fremtidige købere, men det er ikke noget, der optager meget af Von Hugos tid. Han er langt travlere, der arbejder for at holde køretøjer ude af disse omstændigheder i det første.
”Vi mener, at denne ærlige bekymring ikke vil være så relevant, som folk tror i dag. Det vil ske meget mindre ofte.
”Der er omstændigheder, som dagens chauffør ikke kan tackle det, fra det fysiske standpunkt, vi kan ikke undgå i dag, såvel som det med automatiserede biler kan heller ikke undgå. (Men) det vil være langt meget bedre end den typiske driver.
• Driverløse køretøjer på UK Public Trial for første gang
”Denne moralske bekymring over, hvem de skal redde: 99 procent af vores ingeniørarbejde er at undgå, at disse omstændigheder overhovedet sker.
”Vi arbejder, så vores køretøjer ikke kører ind i omstændigheder, hvor det kan forekomme såvel som at køre væk fra potentielle omstændigheder, hvor disse beslutninger overhovedet skal træffes.
”Det handler ikke om miles. Det handler om omstændigheder såvel som der er et ubegrænset antal af dem. ”
Hvordan tror du, at selvkørende køretøjsteknologi burde handle i tilfælde af en uundgåelig kollision? Lad os forstå i kommentarerne …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top