Lexus NX 4X4 formes så meget som Battle Audi Q5

Lexus har udsat, at dens nye NX -crossover vil dukke op i Storbritannien i oktober, såvel som omkostningerne forventes at begynde på omkring £ 30.000 – hvilket sætter den tæt på Konkurrence med sin Audi Q5 såvel som BMW X3 -rivaler. Imidlertid vil NX bestemt skille sig fra hinanden med sit udseende såvel som dens drivlinje.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Virksomheden gav os et begreb om, hvad vi kan forvente af den nye med den slående, Angular LF-NX-idé på september’s Frankfurt Motor Show. Hvert aspekt af stilen udløste en omrøring fra det enorme spindelgitter såvel som opdelte forlygter foran til de muskuløse flanker såvel som dybe skråstreg, der løber ned fra halelygterne bagpå.
Vores specielle billede viser nøjagtigt, hvordan det endelige produktionsdesign accepterer konceptets tvivlsomme udseende. Ud over at stylingen ikke vil være efter alles smag, er det endnu mere bevis på Lexus ‘skarpe stilsprog, der først blev set på det seneste IS.
• Lexus er gennemgang
Det store spindelgitter forbliver, hvilket sikrer, at bilerne og lastbilen stadig er øjeblikkeligt genkendelig som en del af Lexus -familien. Imidlertid er lysene tonet ned, såvel som nu ser ud som dem fra den nye Jeep Cherokee. De blussede hjularker såvel som krusede karosserier langs hver flanke er tilbage, selvom produktionen NX’s akselafstand er lidt længere end konceptets for at garantere, at der er masser af areal for beboere, front såvel som bag.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top