‘Jeg frygter, at Frankfurt og andre kolossale shows er uholdbare’

Jeg kan ikke lide motorshow. Jeg elsker dem. Alligevel skal selv denne biludstillingsafhængig stille spørgsmålstegn ved de noget Bonkers 14-24 september Frankfurt-begivenhed, der dækker flere firkantede kilometer end nogen anden statisk bilsamling på planeten.
Den rene skala fra den stadigt voksende begivenhedspriser mig. Men de involverede omkostninger er endnu mere bekymrende, da de tre store tyskere hver bruger millioner-muligvis titusinder af millioner-på deres respektive multi-etagers, symboliske monumenter konstrueret af tusinder af arbejdstagere.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Frankfurt Motor Show 2017 Round-Up
Hvorfor skulle du være interesseret i, at de blæser uanstændige summer, der beskæftiger tusinder af bygherrer, så nedrivningseksperter i uger, hvis ikke måneder, mens de også lejer hektar plads på hvad der skal være et af de dyreste stykker af fast ejendom i Tyskland?
Fordi som forbruger betaler du for disse overskridelser. Hvis de blev reduceret, er det usandsynligt, at de biler, du køber, ville koste mindre. Men i stedet for at opbygge en midlertidig ‘min er større end dit’ Frankfurt -monument i et nytteløst forsøg på at overgå BMW og Mercedes, kan VW muligvis bruge sine penge mere klogt ordentligt kompensere snydte kunder tilsluttet Dieselgate -debaklen?
Kunne BMWs massive Frankfurt bruge delvis omdirigeres til noget mere nyttigt-som at reducere den øjenvandende høje pris på service/arbejdsomkostninger hos sine franchiserede forhandlere? Ville Mercedes ikke imponere sine kunder mere, hvis det investerede mindre på sin Frankfurt Show -bygning og mere på at gøre sine erstatningsdele overkommelige?
Jeg frygter, at Frankfurt og andre kolossale shows med står størrelsen på små lande er uholdbare. De er blevet bare for fedt og for dyre for nogle producenter. Som et motorisk show -aficionado siger jeg, at de gør dem mindre, hygge, mere ydmyge og billigere – for virksomheder at udstille, og for offentligheden at deltage.
Åh, og en sidste ting: Hvorfor, åh, hvorfor gør de tyske giganter og andre enorme virksomheder med flere penge end sansestok så stift til den årtier gamle formel med statiske skærme på shows? På udendørs arenaer sammen med Echoey Frankfurt Show Barns, Jaguar Land Rover og en eller to andre producenter havde spændende biler, der blev kørt i vrede. Godt på dem. Og skam over de andre firmaer, der parkerede deres biler på deres multi-million står i håb om, at dette var nok. Det var det ikke.

Tror du, at motoriske shows skal beskæres ned? Eller er det et tilfælde af ‘jo større jo bedre’? Fortæl os hvad du tænker!

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top