Uncategorized

Audi afslører nye letvægtsophæng Springs

Audi forbereder sig på at introducere nye letvægtspolymerfjedre, der er designet til at forbedre suspensionsmodifikation såvel som effektivitet.
Set til at debutere i et udøvende klassedesign inden årets udgang, er Fiber Glass-forstærkede polymer (GFRP) Springs åbenlyst 40 procent lettere end deres traditionelle stålmodstykker.
Udviklet sammen med en italiensk leverandør har kernen i hver fjeder et antal glasfibre, der er snoet sammen såvel som tilført epoxyharpiks. Yderligere tråde er pakket rundt om midten, hvilket resulterer i en noget større diameter såvel som et lavere antal spoler.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Generelt ser dette 2,7 kg vægt af en traditionel stålfjederskæring til 1,6 kg for en GFRP -fjeder, hvilket resulterer i en integreret vægttab på 4,4 kg. Ifølge Audi påvirker halvdelen af ​​dette den uprungede masse, hvilket gør det muligt for suspensionen at reagere hurtigere såvel som så tage mangler mere effektivt.
”GFRP Springs sparer vægt på et vigtigt sted i chassisystemet,” forklarede den tyske producentens F & U -chef Dr. Ulrich Hackenberg. ”Vi gør derfor at køre mere præcise såvel som at forbedre vibrationskomforten.”
Yderligere erklærede fordele inkluderer fraværet af korrosion, selvom fjedre endte med at blive fliset, såvel som modstand mod kemikalier som dem, der blev opdaget i hjulrensere. Denne ophængsopsætning har ligeledes brug for mindre energi til at skabe end en, der bruger stålfjedre.
Når disse nye fiberglasforstærkede polymerfjedre dukker op i efteråret, kan du forvente at se det i mindst en af ​​Audis ‘Ultra’ design-en effektivitetsfokuseret specifikation, der i øjeblikket strækker sig til A4, A5 såvel som A6-line-ups i England.
Som vi udelukkende udsatte i sidste måned, vil denne seneste innovation ligeledes blive overholdt i den ikke alt for fjerne fremtid ved et magtgenererende ophængssystem fra Audi.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top