New Honda Insight Exposed Before New York Debut

Honda har afsløret produktionsversionen af ​​den helt nye Insight Saloon. Toyota Prius -rivalen udsættes for at blive udsat for sin debut på New York Motor Show, vil Toyota Prius sælges senere næste år, men vil ikke gøre sin metode til britiske showrooms.
Vi fik vores allerførste kig på den nye indsigt i januar’s Detroit Motor Show med et tyndt sløret stilkoncept; såvel som produktionsdesign holder sig ekstremt omhyggeligt til det originale koncept.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Indsigten er baseret på nøjagtigt samme platfra som den nuværende Civic Hatchback såvel som drevet af den seneste version af Hondas Integrated Motor Help (IMA) Hybrid Powertrain. Dette kombinerer en 1,5-liters benzinmotor med en elektrisk motor, der drives af et lithium-ion-batteri.
36

Honda har oplyst, at det forventer, at indsigten får en integreret brændstoføkonomisk klima score fra Amerikas miljømæssige sikkerhedsfirma (EPA) på meget mere end 50 mpg. Det ville sætte det på niveau med Prius såvel som Kia Niro, der har EPA -scoringer på henholdsvis 52 mpg som 49 mpg.
Hvor den nye indsigt adskiller sig fra de tidligere designs, der holder dette navn, er, at det forklares af Honda som en ‘premium kompakt’, såvel som det vil sidde over den mindre borger i virksomhedens rækkevidde. Ud over sin brændstoføkonomi vil bilens charme centrere sig om sit udseende såvel som rummeligt indre, siger Honda.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top