Uncategorized

Tesla Model S Plaid hævder Nurbugring Lap Record for en produktion EV

Teslas højtydende Model S Plaid Saloon Automobil CEO Elon Musk.
Da han sprang 12,9-mile-banen i en tid på 7min 30.909 sekunder, hævdede i sin tweet Musk, at Model S-plaidet var “helt umodificeret” og “direkte fra fabrikken.”

Nyt Tesla -rattet er lovligt i Storbritannien

Model S plaid drives af et tre-motorisk system, der leverer i alt 1.006bhp, 1.420nm drejningsmoment og et påstået 1,99 sekunders 0-62 mph tid. Den amerikanske EV-maker hævder også en rækkevidde på 396 mile for sin topspecificeringssaloon, og at den innovative firehjulstræk drivkraft kan opretholde strømforsyningen helt til sin 200 mph tophastighed.
Tesla har også sendt en video på sin YouTube-kanal, der viser en ombordskød med en tid på 7min 35.579 sekunder. På billederne har Model S den meget omtalte ‘Yoke’ rattesign snarere end en konventionel cirkulær hjulkant. Det antages, at den hurtigere omgangstid, som Tesla hævder som en rekord, blev sat med et regelmæssigt ratt, selvom dette endnu ikke er bekræftet.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Model S Plaid tager produktionen af ​​EV -skødet på det populære tyske racebane fra Porsche Taycan Turbo S, der satte en tid på 7min 42,3 sekunder tilbage i 2019.
I henhold til Musks indlæg var plaid i gennemsnit en hastighed på 166,32 km/t i løbet af skødet, svarende til 103 km/h. Videoen af ​​bilen viser også en yderligere motorsportinspireret strejf og et rullebur monteret på Model S, hvilket forbedrer sikkerheden, men sætter spørgsmålstegn ved gyldigheden af ​​påstandene om, at Model S er umodificeret.
Momentvektorering kommer som en del af Model S Plaid’s tre-motoriske opsætning, hvilket hjælper med at forbedre bilens håndtering; En måde at lindre den tungere kantstenvægt af kraftfulde EV’er forårsaget af deres større batterier.
Model S Plaid er til salg i Storbritannien nu, pris fra £ 118.980.
Hvad laver du af den nye Tesla Model S plaid? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top