Mazda MX-5 2015: Uanset hvad du kræver at forstå

Verdens mest fremtrædende Roadster, Mazda MX-5, har et helt nyt look. Efter 25 år såvel som tæt på 1 million salg over hele verden er den nye fjerde generation af 2014 Mazda MX-5 (kendt som Mazda Miata i USA) til sidst blevet afsløret. Kortere, lavere såvel som bredere end den nuværende model, den nye faldtop har kastet over 100 kg i vægt såvel som har debuteret på Paris Motor Show.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

MX-5 vil sælges i Storbritannien om sommeren 2015 til en startomkostning, der forventes at være i området £ 20.000, der ligner den udgående bil.
• Paris Motor Show 2014
Den nye MX-5 blev afsløret ved synkroniserede begivenheder i Spanien, Japan såvel som Nordamerika, og er blevet bundet ved hjælp af det nøjagtige samme Kodo-stilsprog som både Mazda 3 såvel som Mazda 6. I modsætning til saloner, der har blødere linjer, MX-5 har en ekstra dybde af aggression med skarpe kaskaderende linjer såvel som blussede paneler. Smalle LED-forlygter hviler under udtalt fronthaunches, mens dybt sæt dagslys på dagen giver køretøjet en fremtrædende frontend.
34
Om vores adsclose denne annonce

• Mazda MX-5 25-års jubilæumsspecial
Rund ryggen, svulmende buer spildes over baghjulene, med den stigende skulderlinie, der sparker op bagpå cockpiten, hvilket giver en dristig holdning.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top