Uncategorized

Honda Civic Facelift Spied

Med Honda Civic Type R I de sidstnævnte faser af udviklingen ser det ud til, at den japanske producent har henvendt sig til resten af ​​Civic -opstillingen. Dette er første gang, vi har set den ansigtsløftede hatchback, Spied -testning omkring mærkets Swindon -anlæg.
Selvom det er helt indpakket og skjult for synet, er der et par design signaler, der ser ud til at være vedtaget fra Civic Type R -konceptet. De fejende forlygter har nu et mere fremtrædende knæk, mens større luftåbninger giver et sportsligere look. Yderligere ændringer rundt om bagsiden inkluderer en ny baglysklynge og kofanger plus en redesignet bagdiffusor.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Manglen på en udstødning indikerer, at vi sandsynligvis ser på en af ​​de mindre drevne og mere effektivitetsfokuserede modeller, men en mere potent type S vil også blive introduceret, som vil sidde bag flagskibstypen R i borgerområdet.
Vi kunne også se nogle yderligere ændringer under motorhjelmen. Pladerne på denne prototype afslørede, at Civic vil holde sig til den 1,6-liters dieselmotor, men 1,4 og 1,8-liters benzin-drivlinjer kunne blive grøftet til fordel for Hondas nye nedskærmede VTEC-motorer.
Introduceret sent i sidste år kunne de nye 1,0-liters tre-cylindrede og 1,5-liters fircylindrede VTEC-benzinmotorer optræde i borgeren, der matcher effekten af ​​de nuværende benzinmotorer, men øger økonomien. Intet er dog endnu blevet bekræftet af Honda.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top