Uncategorized

Hot Audi SQ5 TDI

Audi har udsat en varm diesel Q5, kaldet SQ5 TDI, før af Le Mans 24 timers løb.
Det er den præstation, S-Badged SUV, som Audi har introduceret såvel som meget mere, er på vej, har Car Reveal har lært.
SQ5 TDI drives af en 309bhp 3,0-liters V6 BI-TURBO-diesel, der har en betydelig 650Nm drejningsmoment. Det gør 0-62 km / h på 5,1 sekunder såvel som en tophastighed på 155 km / h, men erklærer dog ligeledes 39,2mpg.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Derudover kan det prale af en otte-trins automatisk gearkasse, Quattro firehjulstræk plus 30 mm lavere ophæng, 20-tommer legeringshjul, upratede bremser, en muskuløs bodykit samt muligheden for estoril blå eller panter sort maling.
Købsbøgerne åbner i oktober med allerførste leverancer, der er indstillet til foråret 2013. SQ5 TDI er pris til omkring £ 45.000.
Mens det har en lang historie med at skabe højtydende versioner af dens godser såvel som saloner, har Audi været træg for at drage fordel af det voksende marked for hurtige SUV’er – krævet af købere i Europa, Mellemøsten, USA såvel som Kina – såvel som denne SQ5 TDI vil blive overholdt af meget mere hurtige SUV’er.
High-Performance Engine Innovation Chief, Oliver Hoffmann, fortalte Car Reveal om introduktionen af ​​RS4 Avant: ”Du er nødt til at spørge dig selv, vil det i form med brandværdierne for vores S såvel som RS-modeller? Vil det være smidigt nok, let nok, hurtigt nok? Vi ville aldrig lave en RS -version af Q7. Desuden er V12 -dieseldesignet temmelig hurtigt nok, men et mindre design [som Q3 såvel som Q5]? Ja, der er bestemt plads der. ”
SQ5 TDI får sammen med en produktionsversion af Q3 RS -konceptet, der blev udsat på April’s Beijing Motor Show. Det vil blive drevet af en 335bhp 2,5-liters fem-cylindret turboladet motor, er indstillet til at sælge i produktionstype i 2014. Audi planlægger ligeledes en række varme diesel-saloner inkluderer dieselversioner af S6 såvel som S7.
I tilknyttede nyheder vil den næste generation R8 være meget meget mere omkostningseffektiv takket være cylinderdeaktivering-et system, der lukker halvdelen af ​​motorens cylindre under let acceleration for at spare brændstof. ”Det er allerede en funktion af vores nye dobbelt-turbo 4.0-liters V8 [for S6, S7 såvel som S8 såvel som Bentley Continental V8] såvel som vi kan etablere det for både de nye V8 såvel som V10-motorer For R8, ”fortalte Oliver Hoffmann. ”Og selvom det ikke nødvendigvis er noget, som vores klienter har opfordret til, føler vi som ingeniører, vi skal gøre det, for at gøre vores biler og lastbiler så effektive som muligt.”

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top