Vauxhall opgiver sin ‘livstidsgaranti’ på nye køretøjer

Vauxhall har afsløret, at dens meget trompet ‘levetid garanti’, der varede 100.000 miles samt en ubegrænset tid til den allerførste ejer af bilen faldt fra januar 2015 til fordel for en traditionel tre år/ 60.000 km overførbar garanti.
Vauxhalls, der allerede er blevet tilbudt under planen, vil stadig blive dækket af levetidsgarantien, men tilbuddet vil ikke længere blive tilbudt på nye Vauxhalls, Kompakt varevogn.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Vivaro såvel som Movano Panel Vans får nu en garanti for tre år såvel som 100.000 miles. Ampera Electric Range-Extender Hatchbacks otte-årige batterigaranti forbliver, selvom resten af ​​køretøjet falder ind under den nye ordning.
Den oprindelige livstidsgaranti var ikke overførbar til anden ejere, der i stedet måtte nøjes med en tre år/60.000 mile grundlæggende garanti. Den nye garanti forbliver nøjagtigt den samme for enhver form for ejere inden for den treårige, begrænset kilometertal.
Beslutningen kommer på et uhensigtsmæssigt tidspunkt for den Luton -baserede arm af General Motors, som kun har husket 3.000 Adam såvel som Corsa -design på grund af et styringsproblem, hvor ejere fik at vide, at ‘ikke skulle køre deres biler før en Sikkerhedsinspektion. Det er ligeledes ugen med Paris Motor Show, en tid, der endda kan være blevet præciseret af Vauxhall som et stort øjeblik til at frigive denne ugunstige nyhedshistorie.
Vauxhall erklærer, at ordningen for livstidsgaranti, der først blev introduceret i 2010, ikke længere giver ‘forretningsmæssig fornuft’ på grund af det ‘skiftende ejerskabslandskab’ for nye biler. Det erklærer ligeledes, at dens investering på 4 mia. EUR i ny powerain -innovation betyder, at planen ikke er økonomisk levedygtig.
Virksomheden citerer sandheden om, at 65% af salget af detailkøretøjer i Storbritannien nu er finansbaseret, såvel som 60% af dem er PCP-leasingkontrakter, hvor køretøjet leveres tilbage efter tre år. Det føles derfor, at en sådan omfattende garanti ikke længere er nødvendig for kunderne.
Den nye garanti sidder ikke positivt sammen med dem, der tilbydes af rivaler som Hyundai såvel som Kia, der tilbyder henholdsvis en fem-årig garanti. Toyota tilbyder ligeledes en fem-års garanti, såvel som Renault tilbyder en fire-årig aftale. Vauxhalls er dog nu ens med Fords såvel som VW -gruppens nuværende nye køretøjsgaranti.

Vauxhall tilbyder ligeledes et års gratis AA -vejhjælp samt valget om at forlænge garantien mod et ekstra gebyr.
Hvad tror du på Vauxhalls beslutning om at afbryde ordningen for livstidsgaranti? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top