Uncategorized

Aura Idea Cars and Truck afsløret som den britiske EV Roadster of the Future

Small, to-personers roadsters er et væsentligt i de britiske biler og lastbilindustrien samt over programmet for Covid-19 Lockdown, Four UK Forretningen mødtes for at forestille sig en standard britiske sportsbiler og lastbil til den elektriske fremtid. Dette er resultatet: tilfredsstille Aura -sportsbiler og lastbilkoncept.
Aura er en drop-top drivende producent, der majors i bæredygtig bygning samt en taktil køreoplevelse. Jobbet finansieres af regeringens kontor for nuludladningskøretøjer, der ser ud til at understøtte det brancheomfattende skift fra forbrændingsmotorer til elektrisk strøm, skønt aura sandsynligvis ikke vil lave produktion.

MG Cyberster: Allerede fotos af Roadster Idea frigivet

Gennem Niche Automobile Network – et uafhængigt system med lavvolumen -bilproducenter såvel som ingeniører – er fire britiske leverandører integreret til at producere Aura i oktober 2020.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Aura bruger en enkel, aerodynamisk effektiv kropsform, der er bundet af ASHEIMER -design, såvel som produceret ved anvendelse af beregningsvæskedynamik, til at opnå optimal aero -ydeevne. Overfladen er slående minimalistisk såvel som lav-træk-designet, der inkluderer dækkede baghjul såvel som en stor bagdiffusor, bidrager til en erklæret 400 miles af rækkevidde.
Kropspanelerne er lavet af miljøvenlige naturlige sammensatte fibre såvel som vævede stoffer, som ligeledes er meget lettere end metalækvivalenter. Disse materialer blev udtænkt af britiske fagfolk BAMD -kompositter såvel som bilerne og lastbilen har ligeledes et bæredygtigt vegansk læderinteriør.
5

Potenza Engineering leverer Auras batterikonfiguration såvel som administrationssoftware. Dette kombinerer to 44KWH -batterier til en samlet kapacitet på 88KWH – den ene batteripakke er monteret i næsen af ​​bilen, med den anden under gulvet, hvilket giver Aura en neutral vægtbalance samt forbedring af håndteringen.
Batterierne strømmer en bagmonteret elektrisk motor, der driver baghjulene alene, selvom der ikke er afsløret nogen strøm eller ydelsesfigurer. Drev sættes på vejen med et sæt store diameter, lavt modstandshjul såvel som dæk.
Auraen er ligeledes udstyret med en banebrydende infotainment -suite, skabt af digital produktekspert, fremkalder. Det er de allerførste britiske biler og lastbil, der bruger Android’s Automotive OS, såvel som bruger en selvudviklingsskærmsskærm, der er selvudviklet, for eksempel til at levere vigtige køreoplysninger, såsom vejrforhold samt rækkevidde.
Dette er koblet til et større, 10-tommer centralt berøringsskærm, såvel som auraen kan bestemme de mest praktiske opladningspunkter på vej, mens de er på farten. Biler og lastbil leverer ligeledes bilistkommentarer til nøjagtigt, hvordan man maksimerer variation under en tur, såvel som erklærer for at tilbyde meget nøjagtige variation – præcis til inden for 0,5 procent – i et tilbud for at minimere variationsangst.

Tjek vores liste over de allerbedste cabrioleter såvel som cabriolets her …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top