Uncategorized

Ny 2022 Toyota Aygo X: Crossover City Automobile Priser fra £ 14.795

Toyota har annonceret prisfastsættelse og specifikationsdetaljer for den nye Aygo X – en erstatning for Aygo City -bilen, der ser den morf til en crossover.
Kia Picanto -rivalen vil være tilgængelig til at købe den 1. december, startende fra £ 14.795 i basismanualen ‘Pure’ trim. Det er £ 875 meget mere end dagens eksisterende Aygo, men i det væsentlige meget mere end en indgangsniveau Picanto.

Bedste bybiler til at få 2022

Ren trim kommer dog godt specificeret: konventionelt sæt inkluderer 17-tommer legeringer, et syv-tommers berøringsskærm multimediesystem med Apple CarPlay og Android Automobile Connectivity og Toyota’s Safety Sense System. Dette tilføjer adaptiv cruise control, et pre-kollisionssystem med fodgænger- og cyklistdetektion (sidstnævnte kun om natten), vejskilt, nødhjælpsassistent og bilhøjstråle.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Træd op til Edge Spec, fra £ 16.495, og Aygo X modtager 18-tommer legeringer, klimakontrol, bilviskere, bageste privatlivsglas, fronttågelys og en større otte tommer berøringsskærm. Derudover inkluderer udvendige stylingdetaljer en to-tone malingsfinish med en kontrasterende sort tagdækning og bagenden. Valgmulighederne inkluderer et panoramisk, elektrisk åbning af lærredstagning og parkeringssensorer foran og bagkøretøjer med en automatisk bremsefunktion.
Range -flagskibet er den eksklusive model. Fra £ 17.715 leveres det med syntetisk læder- og kludbeklædning, en trådløs telefonoplader, LED-forlygter, nøglefri indgang og start, køretøjsparkeringssensorer og en endnu større ni-tommer HD-berøringsskærm, der bringer skybaseret navigation, trafikdata og andre forbindelse Tjenester, over-the-air-opdateringer og trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Et JBL -lydsystem kan yderligere indstilles.
20

Endelig lanceres Aygo X med en specialvariant med begrænset udgave, der er tilgængelig for bilens første seks måneder på salg. Fra £ 19.640 får det Matt Black -legeringer med orange højdepunkter, orange detaljer om sills og kofangere, interiørdesignjusteringer og det elektriske lærred tag som standard. Opvarmede del-læder sæder og en speciel kardemomme grøn hovedmalingsfarve har også.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top