Uncategorized

Forsikring: Er dine køretøjshemmeligheder dækket?

Bilister kan blive ramt med udgifter til adskillige pund for mistet eller stjålet køretøjshemmeligheder, da adskillige forsikringsselskaber ikke dækker dig for et sådant uheld, ifølge sammenligningssite GoCompare.
Virksomheden opfordrer chauffører til at dobbeltkontrol deres politik, efter at den opdagede, at ud af 237 helt omfattende politikker, 28 procent gebyr ekstra for at beskytte mod mistede nøgler, mens 22 procent ikke tilbyder nogen form for dækning overhovedet for mistede nøgler .
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

En samlet på 87 procent af de dækkede stjålne nøgler, der var dækket, havde dog 10 procent brug for en politik, der blev tilføjet såvel som 3 procent, forudsat intet stjålet væsentligt dækning.
En erstatning, der er vigtig for en Ford Fiesta, kan udgift så meget som £ 200, mens en for en Audi A3 kan være så meget som £ 250.
Bilemærke såvel som modelapprox. Udskiftning vigtig såvel som bilkodningsomkostninger
Ford Fiesta £ 150-200
Ford Focus £ 150-220
VW Golf £ 180
Vauxhall Corsa £ 150
VW Polo £ 180
Fiat 500 £ 180
Vauxhall Astra £ 175
Audi A3 £ 220-250
Peugeot 208 £ 180
Nissan Qashqai £ 150-220

Matt Oliver, GoComapres talsmand for motorforsikring, sagde: “I dag har det at miste dine køretøjshemmeligheder en tendens til at have brug for et fantastisk tilbud meget mere end en hurtig tur til en regional låsesmed.
“Brug af klog innovation i hemmeligheder såvel som andre nøglefri gadgets indebærer, at for nogle køretøjer er den eneste metode til at få en erstatning med producenten – som kan være både tidskrævende såvel som dyre.”
Virksomheden oplyste, at politikker, der dækker mistede eller stjålne hemmeligheder, typisk dækker omkostningerne (op til det beløb, der er forsikret) af låsesmedafgifter, nye låse samt udskiftningstaster.
Det opdagede, at nogle politikker ligeledes dækker gebyrer for køretøjer samt transport af dit køretøj til den nærmeste reparatør. Politikker adskiller sig ligeledes i deres metode til, hvorvidt erklæringer, der er berørt på en chauffør, ikke erklærer diskonteringsrente, samt om et overskud ville blive anvendt.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top