Uncategorized

Hennessey Venom F5 i ny højhastighedstestvideo

Hennessey har frigivet en video af sin nye 1.792bhp Venom F5 Hypercar, der gennemgår højhastighedstest på en landingsbane. De nye optagelser er blevet offentliggjort foran bilens planlagte løb på NASA Kennedy Space Center senere på året, hvor Hennessey vil objektive at verificere F5’s påståede tophastighed på 311 mph.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Nedenfor viser videoklippet Hennessey Venom F5, der skifter op gennem sin gearkasse på et højhastighedsløb. Takket være et nyttigt videokamera, der er monteret på den bageste kofanger, ved vi også nu, at hyperbilen vil spytte flammer på hver fuld gashåndtering.

Hvad er den hurtigste produktionsbil i verden?

Hennessey Venom F5 er blevet udviklet til at konkurrere med Koenigsegg Regera og Bugatti Chiron Supersport. Produktionen vil være begrænset til kun 24 enheder, hvor hver bærer en startpris på $ 2,1 millioner (ca. 1,5 millioner pund). Men på trods af den iøjnefaldende figur er alle 24 biler allerede blevet snappet af rige hyperbilfans.
Hvis du ser på Venom F5s påståede tal, kan du dog forstå deres entusiasme. Det koster halvdelen af ​​de 3,1 millioner pund Bugatti, men det producerer en Chiron-humlende 1.792bhp og 1.617nm drejningsmoment-nok, siger Hennessey, til en tid på 0-62 mph på 2,6 sekunder.
Selv meget mere imponerende siger firmaet også, at F5 vil dække 0-186 mph sprint på 8,4 sekunder, hvilket er hurtigere end en formel 1-racer. Tørt, giften vejer 1.360 kg, hvilket giver bilen et påstået effekt-til-vægt-forhold på 1.322bhp pr. Ton.
Venom F5 brøler under højhastighedstest pic.twitter.com/2th0xrktnt
– HennesseyPerformance (@HennesseyPerf) 10. januar 2022
Strømmen kommer fra en dobbelt-turboladet 6,6-liters V8-motor, som Hennessey udviklede og byggede helt internt. Motorerne er konstrueret ved hjælp af højstyrke, lette komponenter, herunder smedede aluminiumstempler, smedede stålforbindelsesstænger, titaniumudstødningsmanifolds og et billet-aluminiumsindtagsmanifold.
Ny Hennessey Venom F5: Chassis og aerodynamik
I modsætning til mange ekstremt kraftfulde hypercars, gør Venom uden firehjulstræk. I stedet sendes strøm kun gennem en syv-trins automatisk gearkasse til baghjulene, mens Hennessey også har placeret et kraftigt fokus på aerodynamik for at hjælpe med at nå sine præstationsmål.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top