Uncategorized

Ny 2019 Mercedes GLS: Syv-sæde SUV Spied Winter Season Testing

Mercedes ‘syv-sæde GLS er fundet af vores fotografer, der har snappet prototyper af den kommende luksus SUV, der udfører vintersæsonudviklingstest foran en forventet lancering i 2019.
Den nye syv-personers er indstillet til at konkurrere mod den kommende BMW X7 og Audi Q8 såvel som den etablerede Range Rover. GLS er en af ​​talrige nye SUV’er, Mercedes i øjeblikket arbejder på; En ny generation af GLA, GLE og G-klasse sammen med en helt ny Maybach SUV er i øjeblikket i pipeline.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste SUV’er til salg 2017
Disse spionfotografier viser, at vi stadig er langt fra at se designet Mercedes har i tankerne for den næste generations GLS, og i betragtning af at firmaet endnu ikke har startet sin friske SUV-udrulning, er det muligt, at et nyt generations designsprog vil blive rullet ud overalt.
27
Om vores adsclose denne annonce

Fra den overordnede form af muldyret kan vi dog se, at den boxy -profil af den nuværende generations bil – introduceret i 2012, og fordi ansigtsløftede og givet GLS -navnet i slutningen af ​​2015 – vil blive grøftet til fordel for et glattere look med et lidt Meget mere rakisk profil bagpå.
De to forskellige sæt af sommer- og vintersæson -test Mules viser, at begge camouflerede GLS ‘har samme form. Vintersæsonen Test Mule har to forskellige sæt hjul monteret, mens tagsystemet er blevet malet hvidt. Summer GLS Mule har et mørkere tagsystem med det samme hjuldesign til alle fire hjul.
Bilens positionering som flagskib inden for Mercedes ‘SUV-rækkevidde indebærer sammenligning af S-klasse er dog mulige, og vi forventer, at denne nye bil vil påtage sig mange af kabineteknologien, der er vist på den nyligt ansigtsløftede version af Mercedes’ luksuslimousine.
Nye motorer kunne også deles med S-klassen, da GLS synes en sandsynlig kandidat til at drage fordel af firmaets kommende friske inline seks-cylindrede benzin- og dieselenheder. Førstnævnte understøtter 48V elektrificering med en elektrisk turbolader og et ‘integreret startende generator’, der bruges til energiforringelse og kan give forbrændingsmotoren yderligere elektrisk boost. En V8 Biturbo -drevet AMG -indstilling vises senere i den næste GLS ‘levetid.

Under huden kunne det dog dele meget mere til fælles med den næste generation af GLE, der skulle i 2018, ved at bruge Mercedes ‘MHA-platform-en ny modulær arkitektur dedikeret til SUV’er.
Hvad laver du af den næste generation af Mercedes GLS? Fortæl os dine tanker i kommentarerne.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top