Uncategorized

Toyota C-HR-koncept ankommer til Paris Motor Show

Toyota har forhåndsvisning af sin indtræden i crossover-segmentet med det nye C-HR-koncept, der blev afsløret på Paris Motor Show. C-HR faktureres som en rival til Nissan Qashqai, denne højridende crossover vil også anvende Toyota’s Hybrid Powertrain-teknologi.
Ud over at forhåndsvise en produktionsbil viser C-HR også et nyt designsprog i diamantstil. Det er indstillet til at vises på fremtidige Toyota-modeller, og på C-HR er et langt meget mere skulpturelt og kantet tema åbenlyst-langt væk fra enhver aktuel model i Toyota-serien.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Foran smelter smalle LED-forlygter sammen med gitteret og strækker bredden på bilen, mens lodrette LED-dagslysene understreger C-HR-konceptets forhøjede ridehøjde.
• Bedste crossovers at købe nu
Vi har tidligere set spionbilleder af Toyota, der testede en jack-up-version af Auris, og det ser ud til at være logisk, at den kommende crossover ville blive en del af Auris-familien. Den nye ankomst forventes også at besætte det ledige sted under RAV4 i Toyota -serien.
Yderligere detaljer om den fremtidige Qashqai-rival er knappe, men overraskende, givet Toyotas overherredømme på hybridmarkedet, vil C-HR bruge producentens teknologiske know-how og være udstyret med en benzinelektrisk drivlinje.
Hybridsystemet er sandsynligvis en ny udvikling og kan være den samme opsætning, der vil blive brugt i den næste generation af Toyota Prius, som ankommer næste år.
Det antages også, at Toyota udvikler denne drivlinje, så den kan vedtage firehjulstræk. I betragtning af C-HRs tilsigtede publikum og nærmeste rivaler er det en funktion, vi kan forvente at se, der er gjort til rådighed i produktionsversionen.
Det er lidt for tidligt at spekulere i, hvor meget showroom-versionen af ​​C-HR vil koste, men det forventes at ankomme i 2017.
Klik her for at se, hvad der ellers er på Paris Motor Show …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top