Uncategorized

Tesla Cybertruck forsinkede, indtil mindst 2023

Tesla-chef Elon Musk har bekræftet, at det amerikanske firma ikke vil lancere nye biler i 2022, inklusive den længe ventede cybertruck, som er blevet forsinket indtil 2023 tidligst.
“Vi vil ikke introducere nye bilmodeller i år. Det ville ikke give mening, fordi vi stadig vil være dele begrænset,” sagde Musk med henvisning til den globale chipmangel.

Ny Tesla Cybertruck Ride Review

Musk sagde, at når cybertruck-produktionen starter, håber han at producere en kvart millioner cybertrucks årligt, men at opnå dette vil tage tid, fordi teknologien endnu ikke er forbedret, og det er stadig meget dyrt på dette tidspunkt.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

“Batterier vil sandsynligvis ikke være det begrænsende element i cybertruck -produktionen,” sagde han.
“Jeg bekymrer mig meget mere om ting som hvordan gør vi cybertruck billig på trods af at have en fantastisk teknologi.”
Tesla Cybertruck blev afsløret i 2019 og er blevet forsinket hvert år siden. For da er andre producenter kommet ind i den elektriske pickup-lastbil, herunder Ford med F-150 Lightning, Rivian med R1T, GMC med Hummer EV, og Chevrolet med Silverado EV, for at nævne nogle få.
Tesla Cybertruck: Priser, specifikationer og udgivelsesdato
Da Cybertruck-konceptet blev introduceret, chokerede det bilområdet med dets vinkelformede, rustfrie stålbundne brugsbil med skudsikkert glas og en påstået maksimal bugseringskapacitet på over seks ton.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top