Uncategorized

Ny begrænset-run Volkswagen California Edition afsløret

Dette er Volkswagen California Edition-en version med begrænset kørsel af mærkets ikoniske autocamper varevogn. Bare 80 eksempler kommer til Storbritannien og tilføjer styling- og udstyrsopgraderinger til både strand- og havmodeller.
Udgaven har et glans sort tag og dørspejle, eksklusive mærkater og 17-tommer legeringshjul med sorte indlæg. De forreste passagervinduer er udstyret med varmeisolerende glas, mens bagvinduerne og halelygterne er tonet. Der er fem udvendige malingsfarver at vælge imellem: Candy White, Cherry Red, Grape Yellow, Indium Gray og Oryx White.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste Volkswagen Campervan Conversions
Opgraderinger af udstyr inkluderer LED -forlygter, fronttågelygter med en hjørnefunktion og firmaets Discover Navigation Infotainment System. Den seks tommer berøringsskærm leveres med et reverseringskamera og smartphone-integration gennem Apple CarPlay og Android Auto. Et multifunktions læderratt, soft-touch dashboard og tre-zone klimakontrol er også inkluderet.
Både strand- og havmodeller drives af VW’s 2,0-liters TDI-dieselmotor-førstnævnte får 148bhp-versionen, mens sidstnævnte får den mere kraftfulde 201bhp-enhed-og begge er udstyret med en syv-trins DSG automatisk gearkasse. Foruden den mere kraftfulde motor tilføjer havet et interiør udstyret med køkkenskabe og en sengeforlængelse plus en vandforbindelse til et udendørs bruser.
Beach Edition er prissat fra £ 52.985, og Ocean Edition koster £ 65.879. Begge modeller er tilgængelige for at bestille nu med første leverancer, der skyldes i slutningen af ​​maj.
Elsker du dine campervans? Se derefter på denne superstore Volkswagen Californien.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top