Uncategorized

Nye Mitsubishi Eclipse Cross pris til £ 21.275

Mitsubishi har frigivet prisfastsættelse såvel som specifikationer for sin nye Qashqai-Rivalling Eclipse Cross. Mitsubishis nye udfordrer i det ultra-konkurrencedygtige crossover-sektion vil blive tilbudt britiske klienter i januar pris fra £ 21.275.
Eclipse -korset er tilgængeligt i tre trimniveauer. Alle tre trimmer inkluderer Mitsubishis splinternye 1,5-liters turboladede fircylindrede benzinmotor, der skaber 163bhp samt 250Nm drejningsmoment.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste crossovers at købe lige nu
Eclipse Cross 2 er designniveau-designet til £ 21.275, men har dog grundlæggende sæt såsom berøringspadekontroller, LED-lys, cruise control, aircondition ud over Apple CarPlay såvel som Android Auto.
10

Eclipse Cross 3 starter på £ 22.575 samt inkluderer valget af firehjulstræk samt en automatisk CVT-gearkasse. En head-up-skærm i mellemklassen design ud over 18-tommer legeringshjul, opvarmede forsæder, nøglefri adgang samt begynder ud over parkeringssensorer foran såvel som bagpå.
Topping af sorten er Eclipse Cross 4, der starter ved £ 24.975, med læderbeklædning, et premium støjsystem samt en hel række driverhjælpemidler. Advarsel om blind område, hjælp til bane -ændring og i automatiske modeller, Adaptive Cruise administrerer ligeledes funktioner
En særlig allerførste udgave, hvoraf 250 kommer til Storbritannien, vil blive tilbudt i en begrænset periode. Fra £ 26.825 er den allerførste udgave baseret på Eclipse Cross 4 dog med specielle funktioner såsom en premium maling finish, carbon-finish kofanger samt allerførste udgave på tværs af bilen.
Mitsubishi har brugt formørkelsesnavnet til sin nye lille SUV til at tegne paralleller mellem Eclipse Sports-køretøjet, der blev afbrudt i 2012 såvel som den coupélignende form af den nye crossover.
Mitsubishis juke -rival kommer også
Eclipse Cross er begyndelsen af ​​Mitsubishis nye SUV -offensiv. Dernæst er i køen en Nissan Juke -rival, der er baseret på EX -ideen såvel som på grund af i 2019.
Denne kompakte crossover er designet til at styrke mærkets EV-legitimationsoplysninger såvel som vil blive tilbudt med et rent elektrisk drivetrain med en rækkevidde på 150 km plus. Et år senere vil der være en ny Outlander, der er påvirket af 2016’s Paris Show PHEV -koncept. Der er ligeledes planer om at bringe den L200 pick-up-baserede Shogun Sport lige her i år.

Hvad tror du på Mitsubishi Eclipse Cross? Lad os forstå nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top