Uncategorized

Regeringen presser på for brintfaciliteter

Fokus for regeringens nye GO Ultra Low-kampagne kan have været plug-in biler med stedfortræder Prime Priest Nick Clegg, der kaster øjet over BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe, Toyota Prius som Nå som Vauxhall ampera, men brintdrevne køretøjer er ekstremt meget på regeringens radar.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• BMW i3 vs rivaler: Elektrisk køretøj Triple Test
Taler udelukkende med biloplysning ved Go Ultra Low Introducer på Londons Ace Café, Secretary of Specificer for Transport, Robert Goodwill, sagde: ”Regeringen er en aktiv deltager i den fælles industristegering UKH2Mobility Project, der blev introduceret i januar 2012 til Undersøg det potentielle med brint til transport. ”
”Projektets arbejde er kontinuerligt såvel som har fremhævet nogle potentielle valg såvel som muligheder for både regeringen såvel som markedsinteressenter. Disse vil blive tænkt på af deltagerne i de næste par måneder. ”
• Nick Clegg introducerer ‘Go Ultra Low’ med £ 9,3m investering
Hr. Goodwill antydede ligeledes, at finansieringen ville blive tilbudt til brændstofbrændstofjob i fremtiden: ”Regeringen tænker nu på handlinger, der overholdt telefonopkaldet for bevis for at underrette stilen på £ 500 mio Mellem 2015-2020. Enhver form for interventioner fra regeringen til udrulning af hydrogenbrændselscelleelektriske biler såvel som de tilknyttede tankningsfaciliteter vil blive fundet ud i sammenhæng med det bredere bundt af støtte. ”

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top