Toyota GT86 Axed for at gøre plads til næste generelle model

Toyota har stoppet produktionen af ​​den første generation af GT86 efter at have solgt næsten 7.500 enheder i Storbritannien i de sidste otte år. Gennem sin tid på salg modtog den flere priser – inklusive vores Performance Automobile of the Year Award tilbage i 2012 – og den fik en hengiven fanbase takket være dens optræden i computerspil.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Toyota erstatter snart GT86 med en anden generation af model, baseret på en frisk baghjulsplatform. Dens tvilling, Subaru BRZ, er allerede blevet salg i USA, efter at de to forretninger blev enige om at fortsætte deres fælles sportsbilprojekt sidste år.

Top 10 bedste sportsbiler og lastbiler 2022

Specifikationer for anden generation af Toyota GT86 er endnu ikke officielt bekræftet, men da det vil dele den samme platform som den nye Subaru BRZ og virksomheden har bekræftet deres engagement i det fælles projekt, forventer vi, at den nye GT86 vil modtage det samme motor som dets japanske søskende.
Strømmen kommer sandsynligvis fra en naturligt aspireret 2,4-liters flad-fire-motor som sin kun amerikanske tvilling, hvilket skaber 228bhp og 249Nm drejningsmoment. Det er 31bhp og 44 nm meget mere end den forrige GT86’s output, og købere skal være i stand til at vælge mellem en seks-trins håndbog eller en seks-trins automatisk gearkasse.
På trods af at bilens ingeniørudvikling var tilsyneladende afsluttet, fortalte en Toyota -talsmand Automobile Express, at vi bliver nødt til at vente et stykke tid, før den nye GT86 kommer til Storbritannien. Dette kan være på grund af de forskellige retningslinjer for emissionerne mellem USA og Europa, med Toyota, der potentielt omarbejder enhedens emissionskontrol for at gøre det EU-kompatibelt.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top