Uncategorized

Ny Jeep Cherokee Facelift 2019 dukker op i Detroit

Jeep har afsløret sin ansigtsløftede Cherokee SUV i 2019 på dette års Detroit Motor Show med en revideret frontend samt en ny turboladet benzinmotor. Det vil gøre sin metode til Storbritannien i 2018.
Den nye motor er et 2,0-liters direkte injektions-turboladet fircylindret benzin-system, der skaber 266bhp såvel som 400Nm drejningsmoment. Det er det nøjagtige det samme system, der debuterede på Jeeps mest nuværende Wrangler. To naturligt aspirerede benzinmotorer tilbydes ligeledes til Cherokee i 2019-en 178bhp 2,4-liters fire-pot samt en 267bhp 3,2-liters V6.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• 2018 Detroit Motor Show News Round-Up
Alle tre motorer er parret til ni-trins automatiske transmissioner såvel som langvarige firehjulstræk. Cherokee inkluderer Jeeps helt nye bagdrive-modul, der kun gør den nye Cherokee-forhjulstræk kun på bestemte tidspunkter. En gearkasse med lav rækkevidde såvel som fem-vejs køremodusvælger er ligeledes monteret.
På stilfronten får Cherokee en modificeret frontend, der bevæger sig væk fra den skarpe, instruerede næse af den udgående Cherokee til fordel for en rundere, traditionelt look meget mere i henhold til det nuværende kompas.
24

Ændringer omkring ryggen er også indlysende – nummerpladehuset er overført til bagklappen, da en frisk, chunkier, der ser bageste kofanger med en større skrubplade, sidder nu på sin plads. Opfriskede baglygter med nye belysningsunderskrifter vises også. Alle Cherokee-design er monteret som basale med 19-tommer hjul, med det øverste Spec Trailhawk-design udstyret med specielle 17-tommer off-road dæk.
Den ansigtsløftede Jeep Cherokee fås i fem trimniveauer, der starter med breddegrad samt toppede med den hårde trailhawk -model. Det aktuelle uconnect-infotainment-system kan specificeres med enten en syv eller 8,4-tommer skærm, hvor sidstnævnte er udstyret med satellitnavigation. Infotainment-systemet er kompatibelt med Bluetooth, Apple CarPlay såvel som Android Automobile såvel som indstillinger for digitale instrumentklynger er ligeledes tilgængelige med en 3,5-tommer gråtoner eller syv tommer fuldfarvet instrumentklynge på listen.
Ifølge Jeep har den opdaterede Cherokee meget mere end 80 sikkerhed såvel som sikkerhedsfunktioner. Disse inkluderer adaptiv cruise control, Park Assist, Ahead Collision Alerting såvel som advarsel om baneafgang. En talsmand for Jeep bekræftede, at den ansigtsløftede Cherokee vil gøre sin metode til Storbritannien, selvom prisfastsættelse endnu ikke er bekræftet.

Hvad ville du ændre på Cherokee for at hjælpe den med at holde hastigheden med rivaler? Fortæl os i kommentarerne …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top