Uncategorized

New Audi GrandSphere Concept debuterer München Motor Show

Det nye Audi GrandSphere -koncept har gjort sin offentlige debut på München Motor Show i 2021. Den all-elektriske luksus fire-dørs saloon-forhåndsvisning af design og teknologiske detaljer, der kunne gøre det på den næste generations A8-limousine som en del af Audis ‘Project Artemis’ -foretagende for at udvikle en højteknologisk, næste generation af all-elektrisk platform.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

GrandSphere er den anden i Audis trio af ‘sfære’ -koncepter, efter skysphanen to-personers roadster, der for nylig debuterede. Ligesom dets søskende er GrandSphere fuldt elektrisk og er udviklet som en undersøgelse for fremtiden for luksus bilrejser.

Ny Audi Skysphere viser fremtidig design og split-personlighedskoncept

Som sådan har konceptet en ny metode til interiørdesign, der ifølge Audi er blevet muliggjort takket være niveau 4 autonom køreteknologi.
Audi GrandSphere: Design og teknologi
I fuldt autonom tilstand trækker den 5,35 meter lange salongs rattet op og pedaler i skjulte rum i instrumentbrættet og gulvet, hvilket frigør endnu mere plads med et design, der ”genindfører interiøret, passagerrummet, som centrum af køretøjet . ”
Dette centrerer sig omkring et nyt infotainment-system, der projicerer et fuldt breddebillede på træoverfladen under forruden i niveau 4-tilstand; Når chaufføren tager manuel kontrol, er disse skærme segmenteret for chaufføren og passageren.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top